Status update

Innehåller affiliate-länkar

Det slog mig precis att det var rätt så väldigt länge sen jag skrev en sån här liten updaten med helt random saker som pågår i mitt liv. Ni vet tankar, funderingar, saker jag gör, inte gör och så vidare och så vidare. Så jag tycker det är dags =)

Jag vill bli bättre på att sminka mig. Till viss del handlar det mycket om att jag kanske vill uppdatera min sminkväska. Oavsett så landar det i frågorna: Hur? och Med vad? Så please hit me up med dom bästa tutorialerna och produkterna.

De senaste dagarna har jag haft så otroligt ont i skulderblad, axlar och nacke. Alla tankar har gjort att jag omedvetet går runt och spänner mig, vilket ledde till att jag gav mig själv nackspärr för ett par dagar sen, och nu går runt med världens spännings-värk. Fy! Och till råga på det har min visdomstand börjat bråka igen... Oh happy day liksom!

Jag måste bara tipsa om 3 nya och absoluta hudvårdsfavoriter!

The Body Shop Vitamin C Skin boost Instant smoother
Nämen alltså! Den här är magisk! Det är (enligt hon i butiken) som en dagkräm, men samtidigt är det som en primer. Konsistensen är magisk! Och den slätar verkligen ut allt, så verkligen stort tips på den!

Oils Of Life Intensely Revitalising gel cream
För mig gäller det verkligen att återfukta, återfukta, återfukta. Den här är som sagt ny för mig, men jag älskar den redan. Man känner verkligen hur den återfuktar, men utan att lägga sig som ett tjockt fett lager. Nej, så bra!

Vitamin E Overnight Serum-In-Oil
Nätterna jag inte använder en overnight mask så använder jag (numera) den här. Den är liksom lite mer oljig än ett "vanligt" serum. Dvs riktigt återfuktande, men samtidigt utan att ge den där feta oljiga looken. Man vaknar helt enkelt med ett fräsht glow.

Jag börjar känna mig gammal. Det slog mig i förrgår att jag faktiskt fyller 25 i år. TJUGO-FEM! Hör ni? Om fem år fyller jag 30... Jag som inte ens känner mig vuxen. Jag vet att det är löjligt men plötsligt dock jag total åldernoja och framför allt ålders-stress.

Kan vi be till vädergudarna för sol och härligt väder idag?? Jag va så taggad på att springa igår, men det hände ju inte. So please make it happen today!

Vad vill ni läsa om här inne? För tillfället har jag lite idé-torka, så om ni har några önskerubriker eller liknande får ni gärna langa =)

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ajaj, lät inte kul med skulderbladet! Har du tänkt på massage om det skulle hjälpa? Du anar inte vad sugen jag blev på produkterna, hudvård är så himla kul och läser/får gärna mer tips om det! 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
ineees
ineees,
Aj vad jobbigt att du går runt och spänner dig, hoppas du kan gå ut och springa idag så lär du må bättre!<3 Jag tyckte så mycket om ditt inlägg om saker du lärt dig med att vara singel, tankar du har helt enkelt, tips och funderingar. Kram!❤️
nouw.com/ineees
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va jobbigt att h ont, förhoppningsvis kan du komma ut och springa idag och få komma ut i friska luften!❤️
nouw.com/tildablanksvard
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Hur sjukt hur kroppen kan reagera? Hoppas det släpper snabbt och många varma duschar brukar vara ett hyfsat recept. Och måste bara säga hur mycket jag älskar bilderna du knäpper med den där runda spegeln, dör för dem. Kram hjärtat <3
nouw.com/emmeliesehlin
malinhardstahl
malinhardstahl,
Hoppas smärtan snart går över <3 och tusen tack för tipsen! Kram
nouw.com/malinhardstahl
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh jaa vilket härligt inlägg, älskar ju när du öppnar upp dig och pratar om lite allt möjligt vännen! Hahah gud vad jag känner igen det där med att känna sig gammal, det gör jag med. Åldersnoja deluxe 😉 Massa kramar <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Hoppas att smärtan kan släppa! Unna dig en massage <3 Du kommer rocka 25 år, det vet jag!! Puss
nouw.com/linndossing
Emmamehrali
Emmamehrali,
Du måste testa Caias produkter så grymt bra! Speciellt mascorna , den svarta som har kommit nu är sååå grym 🤩
nouw.com/emmamehrali
aliceemericsson
aliceemericsson,
Rekommenderar verkligen NikkieTutorials för smink, tittade så mycket på henne när jag hade min ordentliga sminkperiod, haha! <3 Hoppas det släpper i nacke och axlar, en värmekudde kan hjälpa. Kram!
nouw.com/aliceemericsson
Joakim,
Fin som du är, inte mkt smink behövs där inte.. Trevlig helg, 🤗
www.joakimramqvisthallin.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin