Status: skjut mig

Status just nu: skjut mig!
Efter en fantastiskt härlig julledighet med sovmornar både till höger och vänster behöver jag nog inte förklara hur brutalt det var när klockan idag ringde 05:10, 05:20 och sista vid 05:30. Kan någon förklara för mig hur jag för ett halvår sedan kunde vara en person som studsade upp ur sängen så dags? Men idag hade jag inget val, för att nu har vårschemat på SATS dragit igång och min BodyCombat är tillbaka på schemat. Woop woop!

Bortser vi från det faktumet att klockan ringde orimligt tidigt så måste jag säga att den här första riktiga veckan tillbaka i Stockholm ändå känns bra. Innan jag lämnade för en jul hemma på ön var jag inne i ett super-depp där jag mer eller mindre isolerade mig. Bra för corona, mindre bra för mitt psyke. Så nu har jag som mål att faktiskt hålla mig lite aktiv och det tycker jag att jag lyckas rätt så bra med just nu.

Måndag
Veckan kickades igång med jobb, jobb och ännu lite mer jobb. Strax efter 20 kände jag att jag ikapp, förberedd inför veckan och redo att lämna kontoret.

Tisdag
Hela jobbdagen var fylld med en massa roliga kundmöten och avslutades med en visning av Rådmansgatan 15. Efter det mötte jag upp en vän för en riktigt god middag.

Onsdag
Sjukt tidig morgon som sagt. Men vad gör väl det när man får köra BodyCombat med ett fantastiskt gäng igen?

Torsdag
Min tanke är att jag ska försöka hålla arbetsdagen lite kortare. Får se hur bra det går, haha! Exakt vad jag ska hitta på efter det är jag inte riktgt säker på än, men något kul tänker jag att jag ska få in.

Fredag
Eftersom att jag för en gångs skull skall träna efter jobbet kan jag få in en promenad innan jobbet. Förstår ni hur underbart? Som jag saknar mina älskade morgonpromenader! Under dagen har jag sen flera spännande möten innan jag skall möta upp min syster på Barry’s för att bränna av ett riktigt gottigt pass. Efter det ska vi laga mat tillsammans och mysa i hennes nya lägga. Längtar!

Lördag
Lördagarna är mina återhämtningsdagar. Det betyder att jag SKALL vara 110% ledig. Me, me and only me time!

Söndag
Efter ett visningsrace med 3 lägenheter (är ni på jakt efter en 1a på Östermalm eller Gärdet är det bara att hojta till) ska jag ÄNTLIGEN möta upp @isabylund , Lisa och Elin för en catch up. Vi har inte setts på evigheter och behöver verkligen det här.

Bra vecka måste jag ändå säga! Hur ser era veckor ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Jag förstår dig sååå väl, min klocka ringer 05:00 varje morgon och nu efter julledigheten så känner jag mig helt död varje morgon och det är så himla svårt att lämna sängen! Det är nästan så att man längtar till helgen bara för att slippa kliva upp så tidigt 😋

nouw.com/missminnea
Yasminegill
Yasminegill,
Förstår dig , samma här. Hinner bara tänka neeej när larmet ringer
nouw.com/yasminegill
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilken härliga vecka du har framför dig<3Vilken sats jobbar du på?

nouw.com/louiseedling
happyM
happyM,
Haha omg relaterar så mycket ❤️
nouw.com/happym
Pia,

Veckan består av jobb, träning, tjejmiddag på fredag och sångpålägg i studion på lördag. Underbart.

www.piaw.se
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Låter som en härlig vecka!! Skolan börja idag, så lite skola och jobba dagarna framöver!

nouw.com/belindagoransson
LinneaHeinonen
LinneaHeinonen,

Denna veckan består av skolarbete, träning, planera helgen (samt kommande blogginlägg), handla, rensa ut bland mina grejer och planera för vad som händer nästa vecka.

nouw.com/linneaheinonen

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin