Spottat online

Inlägget innehåller affilliatelänkar

Det är verkligen fascinerande hur snabbt ens vanor och med det hela liv kan förändras när något nytt tar fokus. Backar vi bara en månad tillbaka i tiden så tillbringade jag, jag vet inte hur många timmar, scrollandes på nätet, läsandes bloggar, klickandes, likeandes, kommenterandes på instagram. Enter work. Den senaste veckan har jag knappt haft tid till att öppna min egna blogg. Än mindre slöscrolla bland andras. Jag har förtusan inte ens kikat igenom instagram ordentligt. Så sjukt! Men de få stunder jag faktiskt öppnat upp något har jag hittat en del riktigt bra som jag vill tipsa om och dela med er.

Tips på för att strukturera

Överlag är jag en väldigt strukturerad och ordnad person. Dessutom har jag alltid varit rätt så "med i matchen" när det kommer till det digitala. Men i den HÄR artikeln på Forni.se var det till och med så att jag fick ett par bra tips. Så check it out!

Recept - vegetarisk lasagne med svamp

Nej, jag har verkligen inte haft tid till att läsa några bloggar. Däremot har jag snabbt scrollat igenom mitt bloglovin-feed i jakt på att själv hitta inspiration till något att skriva om. När den här 👆🏼 bilden dök upp kunde jag dock inte låta bli att klicka upp inlägget och lägga en save på den, för hur gott ser det inte ut?
Ni hittar Alexandra Brings recept HÄR.

Bubblerooms rea

Fram tills att jag den 25e insåg att jag tänkt helt snett och glömt bort det faktum att jag inte får någon lön den här månaden var jag på sånt sjukt shoppinghumör. Jag har hamnat lite i det där mönstret av att rotera kring samma outfits vecka ut och vecka in. I don't like that. Så jag kikade in både den ena rean efter den andra och Bubblerooms är verkligen riktigt bra just nu. Bland annat har dom minst 50% rabatt på blusar och toppar. Så missa inte att kika in deras REA!

Nyheter som når hjärtat

Mitt hjärta bokstavligt talat smälte när jag såg det här. Nämen det finns ju inte ens några ord som beskriver känslorna. Jag menar, bara se hennes ansiktsuttryck!! Ni hittar hela artikeln HÄR.

Vad har ni spottat online den här veckan?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åhhh sista är ju så himla fin!!
nouw.com/ellendelin
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå fin 😍
nouw.com/linnealiebig
Desireekujala
Desireekujala,
Jag måste verkligen kika igenom dem där tipsen för att strukturera upp min mac!! Så tack för att du delade 😃 <3
nouw.com/desireekujala

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin