Splittrat hjärta

Status: Jag är så otroligt lycklig över att vara i Stockholm!

Som jag skrivit innan så tillhör mitt hjärta två ställen. Jag kommer alltid älska Gotland och jag kommer alltid älska Stockholm. Mitt hjärta är alltid delat men samtidigt alltid hemma. Jag kan sitta i lim lägenhet och ha brutal hemlengtan till Visby, bara för att sen få sjuk separationsångest när jag åker mot båten. I samma sekund jag sätter min fot på ön är euforin över att vara hemma total. Men bara ögonblick senare får jag tillbaka min hemlängtan, men nu åt andra hållet. Men när dagarna på Gotland börjar gå mot sitt slut vill jag nästan gråta över tanken på att jag ska lämna och hatar resan ned till båten. 3 timmar senare är jag lyckligast i världen över att vara hemma i Stockholm.
Alltid splittrad, alltid hemma.

Det jag däremot, med 100% vet, är att jag bor på rätt sida Östersjön. Jag är så otroligt lycklig här. Även om jag nu har bott på fastlandet i 4 (?) år kan jag fortfarande få en känsla i kroppen, likt en vallning eller en chock, med insikten av att jag bor faktiskt här. I Stockholm. Så sent som igår fick jag en. Bästa känslan i världen!

Älskade, älskade Stockholm!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin