Spilling tea at TAK

Efter fredag kommer lördag, och som jag skrev igår så var min helg 10/10. Trots att jag både bubblade, shottade och kom hem sent vaknade jag pigg och glad av mig själv. Peppar, peppar, ta i allt trä som finns - så blir jag fortfarande inte bakis. Så efter en mysfrulle hemma hann jag iväg på BodyCombaten på Stureplan.

Jag gick helt ärligt dit med inställningen att instruktören (som var vikarie) skulle vara urkass. Så även om peppen på själva träningen fanns där var jag inte supertaggad på passet. När jag sen insåg att det finns en annan instruktör med samma förnamn, och som jag dessutom känner, som plötsligt stod där på scenen fick jag en helt ny kick. Om jag var slut efter passet? Hell yes! Om jag var lycklig efter passet? Hell freaking yes!

Så förstå att jag var på bra humör när jag mötte upp @isabylund för att göra TAK-premiär för i år. Älska, älska, älska detta ställe alltså. TAK, SUS (Stockholm Under Stjärnorna) eller vad det nu heter är ett ställe ni bara måste till. Utsikten är magisk! Rekommenderar dock att man går dit lite tidigare för sen blir både trycket stort, kön lång och musiken alldeles för hög om man ska kunna snacka. Nu när jag skriver det och ser det framför mig inser jag att det kanske bara är ett tecken på att jag börjar bli gammal och en riktig party pooper, hahaha!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin