Spännande möte och ut och resa - Veckans planer

Den här veckan jag har framför mig alltså - thank God for it. Nästa vecka kliver vi officiellt in i Tenta P och livet kommer förvandlas till ett ångestfyllt, stressladdat och panikartat stadie. Så enkelt är det. Alla studenter kan relatera. Så för mig är det verkligen så viktigt att ha något att ladda upp med nu innan (det vill säga typ hela den här veckan) och sen något att se fram emot när det är över (det vill säga tenta-pub och en resa <-- min standard, haha).

Den här veckans planer

Måndag
Idag har jag varit på ett superspännande samarbetsmöte (mitt första ever), och jag lovar att ni kommer få läsa mer om det i framtiden (YAY!). Efter det satte jag mig på Espresso House, tog en kaffe, kämpade mig igenom min mail, planerade veckan och lyckades få till lite plugg ( <-- kanske bra med tanke på att jag bestämde mig för att skolka från dagens workshop). Påvägen hem hämtade jag upp lite paket, och så avslutades kvällen med en BodyCombat. Hur bra dag??

Tisdag
Möte med PM-gruppen och sen sista föreläsningen i Relationsmarknadsföringen. Tisdag betyder såklart också att jag ska ut till Täby och hålla mina älskade klasser.

Onsdag
Vet ni vad det bästa ever är?? Min älskade frisör som lämnade mig och Gotland för x antal år sedan har nu flyttat till Stockholm. Så klocka 16 ska jag sjunka ned i stolen framför henne och helt enkelt säga Behåll så mycket som möjligt på längden men ta det du behöver, gör håret lite kallare - men annars har du fria händer. Go nuts! Ihhhh! Om jag längtar??

Torsdag
Efter att ha hållt redovisning inför klassen (inte taggad på den däremot...) om PMet vi skrivit kommer jag att smita ifrån lektionen, ralla till Arlanda och hoppa på kärran hem till mitt älskade Gotland. Jag ska alltså få komma hem, kramas med Mamma, pussa på mina småsystrar och andas lite Gotlands-luft igen. SÅ underbart!

Fredag
Tänk att få vakna upp i mitt barndomshem <3 En morgonpromenad, en riktig mysfrulle och sen upp till Espresso House för X antal timmar av plugg. Kvällen kommer tillbringas hemma med familjen. Mys i soffan, sällskapsspel - I don't care. Bara jag får vara med dom!

Lördag
En trip till mitt hemmagym är ju bara ett måste. Därefter är frågan om jag ska åka ut till landet och äta lunch hos Mormor och Morfar (heads up Mormor) eller om jag får spara det till Söndagen och ta plugg på dagen. På kvällen däremot är det utgång som gäller! Helt otroligt nog så är min bästa vän Agnes också hemma just den här helgen (hon bor i Göteborg annars), och eftersom att vi inte har setts sen i början av Augusti har vi en hel del att catcha up innan vi drar ut och äger dansgolvet tillsammans!

Söndag
Det får ta och bli en riktigt chilldag. Möjligtvis lunch hos Mormor och Morfar då, plugg och så lite sh'bam på kvällen. Och bäst utav allt? Jag behöver inte åka hem till Stockholm utan kan ta en dag till på min älskade ö.

Hur ser eran vecka ut?? Har ni något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vilken härlig vecka! Åh vad spännande med samarbetet 😃 <3
nouw.com/evelinarou
Sarah,
Åh fina bilder ser gött ut
www.klarahs.blogg.se
sweetwords
sweetwords,
Så spännande =D
nouw.com/sweetwords
MissJohansson
MissJohansson,
Låter verkligen som helt underbar vecka vännen så spännande! Stor kram finaste du! <3
nouw.com/missjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Fyyy vad underbart med hemmatid! Blir jätteavis! Njut!
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Åh låter som en helt fantastisk vecka det där, wow! Planer för denna vecka är inte så stora mer än att spela in videos. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åhhh vad spännande med mötet!!! Håller tummarna för att det blir precis som du vill! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Fantastisk vecka! Så kul med mötet och hur underbart att åka hem lite! Det förtjänar du <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin