Spännande besked???

Guuu vad nervös jag är idag! Trots nattjobb och att jag borde vara helt slut har jag haft så galet svårt att sova inatt, för att idag är dagen.

Dagen då jag får reda på om mitt liv ska ta en ny vändning!

Som många utav er vet så kommer antagningsbeskeden för höstterminen på alla högskolor ut i eftermiddag, och jag sitter verkligen som på nålar.

Jag vill, jag vill, JAG VILL komma in på KTH och få börja plugga till mäklare i höst! Men samtidigt är jag livrädd för att komma in. Att behöva lämna min älskade ö, min familj och mina vänner och bosätta mig ett helt hav bort. Verkligen såå läskigt! Men också sååå spännande!

Och kommer jag inte att komma in så kommer jag att bli förkrossad! Jag kämpade på gränsen till utbrändhet på gymnasiet för att kunna plugga det jag vill, så jag vill ju att den tiden ska räknas. Och utan att skryta eller försöka låta uppblåst, så har jag aldrig misslyckats med något, aldrig fått underkänt eller inte kunnat göra det jag vill.
För mig skulle det här kännas som ett misslyckande (även om det såklart inte är det) och jag vet ärligt inte hur jag skulle hantera det.

Sååå fy vilken dag!
Snälla, HÅLL ALLA ERA TUMMAR FÖR MIG <33

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Moa,
Hoppas det gick bra!
moakandelin.devote.se
Alice,
ÅH, håller alla tummar och tår för att du kommer in, heja dig! <3 Fick också reda på mitt idag och jag kom in, HIHI, så lycklig!
lallizzlife.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin