Sov ALDRIG på saken!

Godmorgon hjärtan! Eller förhoppningsvis är det inte riktigt morgon än, för jösses vad jag behöver en sovmorgon. Så ja, det här inlägget skrev jag igårkväll. Och inte var som helst heller, utan ifrån min systers soffa efter att ha ätit middag tillsammans med henne och pappa. För många låter det kanske inte som så mycket. Men efter att ha bott ensam här uppe i Stockholm i över ett år är det verkligen helt otroligt att kunna gå över till henne och få en ”vardags-kväll”. Den här veckan har vi faktiskt haft 3 myskvällar där jag bara smitit över efter jobbet, kikat på PH och sen gått hem igen. Älskar’t!!

Något som jag verkligen lärt mig de senaste dagarna är att man aldrig, aldrig någonsin ska jinxa något.
Efter att ha haft en budgivning med 6 aktiva budgivare och full fart räknade jag med att skrivningen var en done deal. Na-ah... Kontraktet som skulle skrivits i torsdags kväll (jag tog alltså 26.000 steg under tiden jag traskade runt i kvarteret runt kontoret i väntan på ett sista bud) sköts upp till igår 14:00. Dagens tips till er alla btw: Sov aldrig på en skrivning.
13:30 stötte vi på patrull och plötsligt satt jag i en total förhandling mellan säljare, budgivare 1 och budgivare 2. Ett tag trodde jag nästan att det var kört. But thank the Lord så fick vi till det och fredags-kontraktet var ett faktum. Hur trevligt avslut på arbetsveckan? Och hur trevlig start på helgen med sovmorgon?

Gillar

Kommentarer

Elina
,

Kan inte du skriva lite om hur man ska tänka som köpare? Jag och min kille letar lägenhet och det är SÅ svårt. Objekten säljs innan första visning och det är svårt att få till förhandsvisningar i en storstad... Ska man köra på hårt i en budgivning eller vara mer avvaktande?

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin