Söndagsbrunch at it's finest!

Good morning guys!

Som jag behövde den här helgen! Jag minns inte vem det var som sa det men jag har hört att en möjlig anledning till att vi svenskar ligger så i framkant är att vi nu när det blir mörkt och tråkigt ute dyker in i våra jobb. Bara genom att gå till mig själv kan jag verkligen köpa det. Jämfört med i somras när jag sprang på AW i solen var och varannan dag, så finns det nu inte så mycket att göra och då kan jag lika gärna jobba. Att sitta på kontoret till 20-tiden har liksom varit betydligt mer av en regel än ett undantag. Ändå känns det knappt som att jag fått något resultat. Så som jag skrev igår är fokuset den här veckan att jobba superfokuserat och då kunna gå hem lite tidigare. Vad tror ni om det?

Men som sagt - vilken välbehövlig helg! Efter fredags-myset med Isa och Pappa, kom en lördag med lite mer fläng och sen en helt otrolig söndag.
Som vanligt möttes jag och Ella upp klockan 09 för en morgonpromenad följt utav brunch. Eller det var tanken i alla fall. Men för att göra det så corona-vänligt som möjligt tog vi det i omvänd ordning när vi såg att det var helt tomt inne på restaurangen.

Jag har så länge velat testa À la lo Café men för det första har det varit så poppis att kön varit oändligt lång att jag inte orkat vänta, och för det andra har jag haft visningar så att det inte har passat. Men tro det eller ej, för första gången sen i Augusti har jag haft en ledig helg. Lite små-ångest eftersom att det betyder att jag inte har något att sälja just nu, men samtidigt så skönt.

Jag tog deras Frozen bananyoghurt med granola och färska bär (minus den vanliga jordnötssmörssåsen) och Ella beställde Levain med cream cheese, picklad jalapeno, avokado, hampa och koriander. Och dra mig baklänges vad gott! Jag förstår verkligen varför kön varit sjukt lång. Ett stort tips till alla er studenter är också att med We Students-appen får man 2 för 1 på frukostmenyn. Det betyder att vi alltså betalade 40 kronor var för frullen. Hör ni? Nej, bättre söndagsmorgon får man leta efter!

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Godmorgon underbara du! Hoppas du får en härlig vecka! ✨⭐️💛
nouw.com/hannakarlzzon
hilmak
hilmak,

Men så gott!! 😍

nouw.com/hilmak
ByAJ
ByAJ,

Altså. nam!!!


nouw.com/byaj
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Tycker att det låter som en bra idé! Och herregud vad gott det där såg ut, knappt sugen man blev nuuu <3

nouw.com/tiffanykarlsson
Johannagrahn
Johannagrahn,

Men snälla va gott 🥰🥰🥰

nouw.com/johannagrahn
malinkirstine
malinkirstine,
Men gud vad gott <3
nouw.com/malinkirstine
Marie - Sweetwords,

Så gott och härligt det där såg ut =D

sweetwordsbymirre.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin