Sommarskål och roadtrip på Gotland

Hola peeps!

How's semester-livet treating you? Jag inser mer och mer att jag valt helt fel bransch för att ha en ordentlig semester, för här sitter jag och har jobbet hängandes över mig med intresseanmälningar, email och sms inkommande konstant. Jag pratade med en vän om det igår och landade i att jag nog faktiskt aldrig kommer att komma ifrån det men att jag (förhoppningsvis) kommer lära mig att vara mer effektiv och strategisk i hur jag ska hantera allt. Hon sa att jag fick tänka på det här lite som min första "prov-semester" och någonstans tror jag att hon kanske har rätt. Så jag jobbar på det. Hör ni hur sorgligt? Jobbar på semestern med att ta semester, haha!

I torsdags tog jag i alla fall ordentlig semester, därav fick ni inget inlägg igår. Som jag nämnde i onsdags så hade jag och Agnes bestämt oss för att ta en roadtrip på norra delen av ön. Så vid 12-tiden svängde hon förbi och plockade upp mig i sin Pappas lilla cab. Den perfekta sommar-bilden!

(kan vi ta en liten stund för allt mitt fantastiska bebishår som inte för en sekund vill bli tämjt och stanna i en uppsättning?)

Jag är som sagt otroligt dålig på att besöka ställen på Gotland. Jag har mina favoriter och åker helt enkelt till dom när jag är hemma. Så inför vår lilla roada försökte jag hitta något nytt, vilket jag gjorde på Instagram. Så vi tog oss till Prima Gård. En liten grusväg in på ett fält och sen en promenad från parkeringen kommer man in på denna gård med mat, fik, orangeri och hantverk. Så himla gulligt!

Jag beställde deras Dagens sommarskål med marinerade räkor, ugnsbakad potatis, ingefära, chili, koriander, picklad rödkål, soja-mayo mm. Mums säger jag bara!
Efter det gav vi oss ut på vägen igen och kom tillbaka till stan (aka Visby) lagom till att det var dags för mig att göra mig i ordning för att fira Wilmas 18års dag. Helt klart en bättre torsdag i livet!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin