Sommaren är nu

För ett par veckor sedan pratade jag och Ella om en grej när vi var ute och gick längs med Djurgårdskanalen. Vi hade båda lyssnat på (det då senaste avsnittet av) Två systrar en podd, och just då sa dom Ni vet allt det där man säger att "det vill jag göra i sommar". I hate to break it to you, men det är nu. Så skjut inte fram det. Just där och då blev det en sån eye-opener. Och nu har det gått x antal veckor sedan dess. Sommaren är verkligen nu, så skjut inte fram dom där småsakerna utan gör dom.

The golden hour över ringmuren = magiskt!

Just det var något jag kom på igen igårkväll. Efter att ha varit ute och gått en promenad med en vän tänkte jag först att det var det. Osminkad, ofräsch, ofixad. Klart jag blir hemma för kvällen när klockan då var efter 8. För varken att dricka eller vara ute sent var något som fanns i min värld. Men så kom jag på det där - sommaren är ju faktiskt nu. Så klockan 21 gjorde jag mig i ordning för första gången under dagen, traskade in till stan och mötte upp min syster, kusin och ett par kompisar till. Dom drack drinkar och shottade, och jag drack vatten. Något jag aldrig någonsin hade varit bekväm med som mitt tidigare blyga jag. Men då hade jag hur trevligt som helst. Vid 23 sa jag sen tack och bock för ikväll, och traskade hemåt. Sommaren är nu. Och istället för att bara sitta hemma ett par timmar innan jag gick och la mig så satt jag ute ett par timmar och hade hur kul som helst och dessutom gjorde det till en kväll att minnas.

Bild från Fårö förra året

För man behöver verkligen inte göra stora grejer för att göra dagen till något speciellt. Fylld med dessa tankar från igår så bestämde jag och Isa oss för att lite små-spontant hoppa in i bilen och köra iväg norr ut. Annars hade det här varit en sån där dag när man lätt bara hade fastnat hemma och inte gjort något Vilket väl egentligen inte är helt fel när solen skiner och vi numera har världens härligaste trädgård med solstolar och pool. Men nej. Sommaren är nu. Så det blev en lunch ute i Stenkyrka. Och framför allt blev det tid för bara oss. Väldigt behövligt! Speciellt med tanke på att hon kliver på båten för arbetsvecka på Tisdag (dvs att vi inte kommer att ses mer). Vi satt kvar och pratade i ett par timmar efter att vi ätit upp - så himla mysigt!

Med det sagt vill jag skicka med er dom orden: Skjut inte fram det du tänkt göra i sommar. Gör det nu. Sommaren är nu!

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Men åh så mysigt!
nouw.com/tildablanksvard
artibus
artibus,
Haha samma här. Vi skulle göra så otroligt mycket på vår semester, renovera köket, lägga om taket, bygga ett utomhuskök, utflykter och ja listan gjordes lång. Vi gjorde exakt noll saker utav listan. Eller ja en och en annan utflykt blev det iaf. Tror man behöver vara ledig och bara få vara sådär spontan och njuta utav några drinkar som du säger! <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin