Som ett barn på jul(bord)

Status = noll tidsperspektiv.
Å ena sidan vill jag säga ”var tusan var den här veckan tagit vägen?”. I måndags vaknade jag, med ringar under ögonen som hängde ned till knäna och rabblade 2 veckor kvar, 2 veckor kvar, 2 veckor kvar likt ett mantra i huvudet samtidigt som jag kände att hur lång kan en vecka ens bli. Å andra sidan vaknar jag idag, torsdag, och känner att det var en hel evighet sedan vi i måndags var på Berns julbord.

Kan vi förresten ta en stund för det? Jag har ju, som ni kunde läsa i det förra inlägget, inte varit på julbord på typ 8 år. Och då var det en traditionellt företags-julbord i en abonnerad lokal i form av stor lagerlokal. Det här var ju något helt annat kan man ju lätt konstatera. För det första var det ju asiatiskt. Så bortsett från 3 sorters sill och ribs (som visserligen var asiatisk kryddade) fanns det inget annat man hittar på ett klassiskt bord. Jo förresten, köttbullar. Men dom låg i en röd curry. Never the less - fantastiskt gott!! För att inte tala om dessertbordet (där det även fanns en glassmaskin) och candy corner. Man blev ju på riktigt som ett barn på nytt. Livet!!

Och imorgon är det äntligen fredag igen! Woop woop! Jag ska erkänna att jag inte har så mycket julkänslor än som jag önskar, så jag funderar lite på att hitta på något riktigt juligt i helgen. Mina senaste sökningar har varit både luciakonsert, julmarknad, julfirande och julfika. Har ni nå tips får ni gärna langa för här skall skapas mer feeling!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin