Snyggaste outfit-detaljen

I samarbete med Teknikdelar

Något jag tackar mina älskade föräldrar oerhört mycket för är att uppfostran om att ta hand om mina saker. Jag har vänner som konstant tappar mobilen, förstör datorn, spräcker skärmen, glömmer och slarvar bort, och så vidare och så vidare. Peppar, peppar har jag bara spräckt en enda mobilskärm i mitt liv (och då var det faktiskt en vän som tappade den) och aldrig någonsin förstört en mobil hårdvaremässigt utan enbart köpt ny när mjukvaran börjar ge upp (eller jag blir sugen på en ny modell, hehe). För min del sparar jag pengar på det både genom att slippa köpa nytt/betala för reparation samt kan sälja mina grejer i andra hand till ett betydligt bättre värde än om den vore exempelvis sönder-repad. Win-win för mig! (och ett stort tips för dig).

Just därför har jag ALLTID både skärmskydd och mobilskal på min mobil. Nej, jag skulle verkligen ALDRIG gå utan det.

Dessutom har jag på sistone insett hur snyggt det faktiskt är att matcha och inkludera sitt mobilskal med sin outfit. Innan köpte jag ett skal som jag hade tills det verkligen var trasigt, idag kan jag byta skal varannan dag, haha! Och hur glad blir man inte utav att se ett härligt skal (kolla in Teknikdelar för flera billiga iPhone 11 Pro skal) jämfört med ett helsvart? Speciellt på våren och sommaren <--- som jag längtar!
Kan ni inte hålla med? Så snyggt ju!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin