Sneakers on my mind

I samarbete med Sportshowroom

ÄNTLIGEN är sommarvärmen här! Hur mycket har vi inte längtat? Inte bara för att vi alla sett fram emot solen, värmen, frihetskänslan, glassarna och allt däremellen, utan även för garderobens skull. För mig gäller det framför allt på sko-fronten. För mig innebär osäkert höst- och vårväder att jag går runt i ett enda par skor (det senaste året har det varit mina Superstars), för skulle det börja regna så spelar det ju faktiskt ingen som helst roll. Inget suede som blir förstört, inga vita skor som tappar sin krispighet och inga klackar som sjunker genom lera. Nej, det har varit ett par som (bokstavligt talat) har gått genom vått och torrt.

Bilder lånade från WeHeart

Men nu så är vi äntligen här. Så sent som i helgen var jag uppe vid förrådet och letade fram lådan med sommarskor. Superstarsen står fortfarande kvar vid dörren för de där regniga dagarna som vi (tyvärr) ändå vet kommer att komma. Men annars är vinterklackar och kängor replaceade med våriga flats, klackar och framför allt härliga sneakers. För finns det ens någon mer optimal sko? Säg mig en enda outfit man inte kan matcha med dom. I dare you!

Jag har alltid haft en riktig förkärlek till Nike. Eller nu ljuger jag. Fram tills jag fyllde 12 var det Adidas, men sen dess är jag en riktig Nike-tjej. Både när det kommer till träningsskor och mina vardags-sneakers.

För ett antal år sedan (innan jag blev student) var jag något skotokig. Jag ljuger nog faktiskt inte om jag säger att jag köpte ett par skor i veckan, hehe. Men ett par jag aldrig köpte och fortfarande suktar efter är Nike Air Max 90. Framför allt har jag alltid älskat dom vita, klassiska för hur snygga är dom inte? Alltså åhhh! Tänk er ett par vita Air Max 90 mot brun-brända ben, en somrig klänningen eller ett par snygga Levis jeansshorts. Mm, mm, mmm!

Men det är inte bara dom vita jag älskar. Nej, när vi var i San Fransisco för ett par år sedan sprang jag på Nike Air Max 90 SP i guld (dom ni ser ovan till vänster) och hade det inte varit för att min storlek var slut så kan jag lova att jag hade kommit hem med ett par. För grejen är att dom är ju faktiskt inte bara sjukt snygga, utan också riktigt bekväma. Mjuka men samtidigt stabila. Slimmade men ändå make-a-statement-stora (om ni förstår vad jag menar). Sånna där skor som man kan ha när som helst. Det till skillnad från ett par klackar som man nästan måste vara beredd att sparka av sig någon gång under kvällen, haha!

Bild lånad från WeHeartIt

Jag ska erkänna att jag har haft en bild utav att mäklare kan inte gå runt i sneakers. Nej, mäklare har klackar på sig. Punkt. Men jag har (tack och lov) börjat komma till en annan åsikt. Det är okej att ha på sig (hela, rena, snygga) sneakers. Det kan till och med vara en stor fördel om man ska ränna mellan det ena mötet till det andra. Och ett par Air Max går (som sagt) att style till allt - även kostymen.

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Sneakers är otroligt snyggt 😃
nouw.com/dontworrybelikeheidi
Alice,
Älskar sneakers, och då de där guldiga var ju sååå drömmiga! Håller med om att sneakers alltid är ett säkert kort under de osäkra årstiderna, haha! Kramar. <3
nouw.com/aliceemericsson
Frulindhamn
Frulindhamn,
Snygga sneakers och klänning är så jäkla snyggt 😍
nouw.com/frulindhamn
Johannagrahn
Johannagrahn,
Klart mäklare kan ha sneakers, det visar ju bara att de är hälsomedvetna och aktiva vilket ger mer status i dagens samhälle än att se uppklädd ut med klackisar och dylikt 🙏🏼
nouw.com/johannagrahn
linndossing
linndossing,
Sneakers är ju så snyggt!! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin