Sneak peak på läggan

Innehåller affiliate-länkar

Det slog mig precis att bilderna i det HÄR inlägget är det enda ni har fått sett ifrån läggan när den inte är kaos. Så det är väl dags för en liten update eller vad säger ni? Jag är fortfarande långt ifrån nöjd eller klar med inredningen. Som ni kanske förstår så ska det inte vara balkongstolar inne eller en miljon tavlor på bordet, haha! Men jag tänkte att ni skulle få se det precis som det är. Så bilderna i det här inlägget tog jag direkt när jag kom hem från skolan. Jag plockade inte undan något (förutom påsen med sopor som stog vid dörren), jag har inte tagit det ur fotovänliga vinklar eller gjort något speciellt. Så välkomna hem till mig!

Note: Jag städade igår kväll, så riktigt så här rent är det definitivt inte alltid. Just so you know, haha!

Väggarna har tyvärr en ljusgul nyans. Det funkar men jag funderar på hurvida jag ska ta tag i att måla dom vita eller inte. Jag får göra det, men då är det jag som får betala för det (dvs inget min hyresvärd som står för) och jag kommer ju bara bo här max ett år. Så hmmm, det återstår att se. Vad jag däremot kommer att göra är att redigera bort det från alla bilderna, hehe. Så nu vet ni det.

Här har ni då vardagsrummet. Soffan köpte jag via Facebook-market och fi k hemkört med hjälp av appen TippTapp. Så bra! Marmorbordet var den första riktiga möbeln jag någonsin köpte (minns fortfarande lyckan när jag fick hem det), så det får vara kvar ett tag till. Mattan däremot vill jag byta ut. Sen vill jag få tag i en sammetspuff att ställa på ”den här” sidan om bordet. Vad tror ni om det?
Och så måste jag såklart få tag i en taklampa. I dagsläget är klotet i fönstret det enda jag har. Funkar nu, men i vinter blir det en annan femma.
Ovanför soffan har jag tänkt göra en lite större tavelvägg med naturfärgade och naturella motiv. Bland annat dom som just nu står på soffan. Sen måste jag skaffa ett nattduksbord av något slag att ställa mellan soffa och säng. I dagsläget hamnar både ipad, dator och mobil bara på golvet när jag ska sova. Inte hållbart. Dessutom är det lite lagom snyggt med sladdarna bara liggandes sådär.
Sängramen är ifrån Ikeas Malmserie och har två lådor under. Tro mig när jag säger att man aldrig kan ha tillräckligt med förvaring på 24 kvadrat. Dock är headboarden väldigt tråkig, så världens bästa Mamma som hon är, håller på att sy till ett grå/beiget linnefodral att dra på. Jag tvivlar inte en sekund på att det kommer bli hur bra som helst!
Andra sidan av rummet består av 4 garderober som jag har byggt om inredningen i. Jag trodde att det var paxgarderober (måtten stämde), men när jag hade köpt hem nya grejer från Ikea att sätt in i dom insåg jag att nej, det var det då inte. Men med ett par skruvar och lite fantasi så löste det sig.
Räddningen på mitt totala kaos var när jag fick hem malm byrån. Dom är verkligen magiska när det kommer till klädförvaring, så stort tips!
Bordet var något utav ett måste för att jag ska kunna plugga hemma, så ja - ett måste. Det här hittade jag på Shpock för bara 200kr. Perfekt ju! Och bäst av allt? Just nu är det utfällt. Båda sidorna går att liksom lyfta in under skivan så att det blir i storlek med benen. Precis lagom för mig och helt perfekt om man ska ha över mer folk.

Däremot ska det såklart inte vara en balkong-stol där. Enda sen jag flyttade in var det just bara balkongmöbler jag har haft, haha! Detta då Mamma hade spanat in sig på dom och köpte dom i första vändan vi var uppe, men inte behöver dom förens nästa sommar.

Jag fick dock faktiskt hem mina sammetsstolar (sååååå fina! Du hittar dom HÄR) idag. Men Torsdagspubben går före, så ni får se bilder på dom senare.

Innan // Efter

I hallen byggde jag ju min egna skohylla (läs mer om det HÄR), vilken jag är så sjukt nöjd med! Men i och med det var jag tvungen att plocka ned hatthyllan som satt i lägenheten när jag flyttade in. Och i det även alla krokar. Eftersom att jag inte vill göra några hål i några väggar så...
... satte jag upp dessa självhäftade krokarna från IKEA. Så smidigt! Och två veckor in sitter dom fortfarande. Dock inte när jag hängde två tunga på en, så hurvida dom kommer klara vinterjackan återstår att se.


Så där har ni det. Min lilla (okej, den är faktiskt inte såååå liten nu när jag har börjat komma på plats) studentetta. MITT ställe! Jag är dock som sagt inte klar, så fortsättning följer. Men vad tycker ni hittills? Visst är det fint?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Du har verkligen fått det så mysigt ju 😍👍🏻
nouw.com/desireekujala
fridaaviola
fridaaviola,
Såå fint ju! 😍
nouw.com/fridaaviola
norapersson
norapersson,
Jaa verkligen!! Inredningen gör ju väldigt mycket i ett hem😍
nouw.com/norapersson
izabellanyquist
izabellanyquist,
Men åh va fint och så mysigt 👌😍
nouw.com/izabellanyquist
linneahedberg
linneahedberg,
Men va fint du fått det 😍
nouw.com/linneahedberg
artibus
artibus,
Så underbart fint hjärtat, helt ditt egna. Fantastiskt! På bild sysns det inte alls att väggarna är ljusgula, ser mer ut som en varm vit vägg. Tips är att köpa färg på Rusta, kostar inte så mycket och duger super bra enligt mig! Fortfarande så imponerad över din skohylla! <3
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Men wow!!! Såååå galet mysigt!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Yasmine,
Såååå fint! 😃 Älskar att titta in hur andra bor 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så otroligt fint och mysigt, du har verkligen öga för det här med inredning gumman, tror minst sagt att du kommer trivas!! 😍🙌💓
nouw.com/lillymihlte
amandagroth
amandagroth,
Åh va fint 😍
nouw.com/amandagroth

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin