Smoothiebowls på Gotland

Om ni trodde att jag var klar med Gotlands-tips bara för att jag är tillbaka i Stockholm så har ni helt fel! Jag har fortfarande flera kvar som jag utan tvekan kommer dela med mig av. För i år har jag, som jag nämnt, upplevt min älskade ö mer än jag någonsin tidigare gjort.

Ett ställe jag faktiskt aldrig hört talats om innan är Salthamn. Det kan mycket väl bero på att jag bott under en sten hela min uppväxt, haha! Men en av mina första kvällar hemma satt jag och Mamma i soffan och slökollade på ett antal avsnitt av Hemma hos arkitekten. Något jag aldrig kikat på innan, men som var så mysigt. I ett av avsnitten pratar dom i alla fall om Salthamn. Inte så mycket mer med det.

Men så, ungefär en vecka senare, börjar det dyka upp bilder på insta. Vänner som la upp soliga bilder på världens härligaste bruncher. Så jag började, såklart, googlea runt, insta-stalka och till slut boka in en tur dit med Mamma. Stället i sig bjuder på jag vet inte hur mycket. Butik i fabriken, boende, festlokal, tryffelsaffari, vinprovning, matlagningskurser, yoga-retreats osv osv. Men för mig var det en sak som stod i fokus - deras smoothiebowls.

Jag önskar verkligen så att det hade varit härligt väder, för då hade det varit lika med livet. Men just den dagen var det riktigt hurr-burr-väder. Det blåste, små-regnade, var småkyligt. Burr. Nej, ett tips är absolut att åka dit när vädret är bra. Det är nämligen inte någon direkt inne-servering utan den lilla trucken står på "innergården". Så inte direkt det härligaste klimatet att äta en smoothiebowl i. Men det var min sista dag hemma och att få lite egentid med Mamma betydde allt. Plus att bowlen var riktigt god!

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Den där smoothie bowlen såg så god ut, jag älskar gröna smoothies!! <3
nouw.com/desireekujala
megkaup
megkaup,
men MUMS! 😍
nouw.com/megkaup
brallans
brallans,
Ååh vilket mysigt ställe!! Ser riktigt gott ut! <3
nouw.com/brallans
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hihi det gör mig bara glad att du har fler inlägg som väntar därifrån! Tycker det är så himla mysigt och så fint så älskar dina inlägg som handlar om just det. Åh alltså din mamma sprider verkligen sån himla harmonisk och fin energi! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Frulindhamn
Frulindhamn,
Åh men så mys 😍
nouw.com/frulindhamn
Johannagrahn
Johannagrahn,
Smoothie-bowls är ju LIFE 🙏🏼❤️
nouw.com/johannagrahn
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Gud så gott med smoothiebowls, aldrig testat förut men det varkar vara så gott 😍
nouw.com/jenniferliindqvist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin