Smaskig update och kastar trosor omkring mig

Oj oj oj vad vi har mycket att prata om. Jag gissar att det blir lite så när jag har ett litet blogguppehåll, som exempelvis i förra veckan när det var tyst här i 2-3 dagar. Men det gör ju också att jag kan bjussa på en liten smaskig update kring allt mellan himmel och jord.

Igår hade jag en fantastiskt bra dag! Än en gång påmindes jag både om hur mycket utav en bergochdalbana min vardag är och också hur mycket hela mitt mående påverkas och sammankopplas med jobb. Jag vet att jag måste försöka separera på dom två delarna, men just nu struntar jag i det. För igår gick jag hem high on life med en intagen lägenhet (min tidigare köpare), ett inbokat kontrakt och ett skrivet kontrakt. Woop woop!

På tal om jobb, världens pinsammaste sak hände i fredags. Som ni läste igår började jag dagen med ett pass på Barrys innan jag gick till jobbet. Innan lunch gick ju sen på kundmöte hos ”Stina”. Jag klev in genom dörren. Småpratade lite i hallen. Började ta av mig min kappa. Ser hur en svart boll flyger ut på golvet. ”Fastnade min svarta fingervante i kappan i skåpet?” hann jag tänka samtidigt som jag böjde mig ned och plockade upp den. Nej nej! Det var ingen vante. Det var mina svettiga svarta, spets-stringtrosor. Panikens morsa!!! Förstå vilken tur att hon inte böjde sig ned och plockade upp dom för att vara artig, hahaha!

Målaren kom igår! Jag va ju så sjukt nervös över att han inte skulle det eller att han skulle vara en oseriös typ. Men än så länge ser det positivt ut. Ska bli så spännande att se hur det blir när det blir klart!

Jag har unnat mig! I förrgår köpte jag… *trumvirvell*… en klänning från Adoore. Alltså IHHHHH! I min värld är det så sjukt att köpa en klänning för 1600kr (kostade ens min balklänning det??), men jag har suktat efter den så länge. Och jag har ju faktiskt jobbat för det, så det är klart jag ska unna mig!

... update: Jag fick precis ett email om att de hade råkat skicka ut fel klänningar till oss som beställt den modellen jag klickat hem. Så som ursäkt för att jag måste lägga en ny order fick jag både 10% och gratis frakt. Tack och bock säger min osexigt snåla sida.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin