Släkt bränder

Och än en gång laggar Nouw, så något inlägg fick ni inte igår… Så ni får det idag istället (dvs skrivet igår):

Hur många koppar kaffe kan man dricka en tisdag? Let’s find out! Det är lite med den känsla jag masade mig ur sängen imorse. Även om det blir lättare och lättare för var dag som går med tanke på ljuset utanför fönstret, så kan jag inte kalla mig särskilt pigg och glad idag. 22:33 larmade jag igår på och lämnade kontoret. Jag har vetat att de här veckorna skulle vara köttiga, och det blev dom (är dom) med. Då jag redan låg efter när jag lämnade kontoret i fredags (lämnade lite tidigare för att träna med Lovisa och åkte sen tillbaka för kontrakt på kvällen) och hade över 50 sällskap på visningarna i söndags hade jag jobb över huvudet igår. När det sen blev kontrakt och extravisning hamnade jag än mer efter (även om jag inte klagar). Så 22:33 lämnade jag efter att ha släkt de flesta bränderna.

Men JA! Rindögatan 5 blev såld. Roligt nog till en tjej jag alltid står brevid på Lördags-GRITen, haha! Det var ett sånt där riktigt härligt kontrakt när både köpare och säljare var extremt glada. Så kul! Då blir man verkligen lycklig in i själen.

Har jag ens visat bilderna på denna? Är den inte helt otroligt fint styelad?

Budgivningarna är också igång på både Birger Jarlsgatan 104 och Bo Bergmans. Där har vi dock en bit kvar att klättra innan vi är i mål, så det är bara att kriga på idag.
En PW, en kaffe, jobb, Megaformer, jobb, jobb, jobb. Tisdag let’s go!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin