Skrivet 02:11 - Tacksam för livet

Jag ska vara ärlig med er. Klockan är just nu 02:11 när jag skriver det här och det har ikväll slunkit ned både ett, två och tre glas bubbel. Så jag ber i förväg om ursäkt för stavfel och inkorrekta meningsuppbyggnader. Men jag måste verkligen få skriva av mig. För just nu är jag så otroligt tacksam och rent ut sagt lycklig rakt in i själen. Och nej, det beror inte på bubblet utan är helt enkelt ett rent faktum.

Ni som har följt mig ett tag vet att jag:
1. Helt ärligt inte har haft allt för mycket vänner. Varför? Jo, jag har för det första varit både introvert och blyg, och känt att det ”räckt” att ha mina sociala kontakter i skolan och på jobbet. För det andra varit lat och bekväm. Och för det tredje har jag alltid prioriterat annat i mitt liv.
2. Inte direkt haft svårt att skaffa vänner, men typ ändå, då jag alltid har varit väldigt blyg. Och...
3. Gjort klart allt i skolan, fått min C-uppsats godkänd, och skickat in ansökan för både min examen och min reg. Något som utan tvekan skulle firas!

ÄLSKA Hallwylska!

Och det gjorde jag utan tvekan igår/inatt! Att ”bara” fira är en sak, men det här betyder så mycket mer. Inte bara vågade jag bjuda in dom, utan vidare är det livets tjejer. Tjejer jag dessutom bara precis lärt känna och allt tack vare sociala medier. Hade det inte varit för blogg eller instagram hade jag aldrig träffat dom här brudarna - och för det är jag evigt tacksam!

Och firande blev det verkligen!! I inbjudan skrev jag: ... och det vill jag fira med er! Då jag vet att vi är några som ska upp och jobba på Lördag så tänker jag mig en enkel middag. Kanske ett glas bubbel eller två men inte så mycket mer.”
Klipp till att vi sitter på Hallwylska, hamnar vid bordet brevid ett gäng som beställer in både en flaska bubbel och en (, två och tre) hotshots till vårat bord. Jag kommer då aldrig förstå 45-50 åriga snubbar som tror att dom på något sätt kan ragga på 20-25 åriga tjejer. Men inte tackar väl jag nej till en shot?

Och här har ni nu mig, tacksam till tusen över sociala medier, över att jag vågade fråga och framför allt över brudarna i mitt liv ❤️

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men grattis fina du och så fint att se att du hade en så bra kväll ❤️❤️
nouw.com/johannagrahn
Ellendelin
Ellendelin ,
Men vad fint ❤️
nouw.com/ellendelin
MirandaBrander
MirandaBrander,
Men åh fina du 😍❤️
nouw.com/mirandabrander
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Åh men stort grattis, du är så himla grym! Det såg ut att bli en riktigt fin kväll med tjejerna. Så himla glad för din skull att du har så fina människor i ditt liv. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
nellielillskog
nellielillskog,
Kul att det blev så lyckat! Blir så glad av att läsa din blogg för din positiva energi just nu SKINER 🥰
nouw.com/nellielillskog
marietheresel
marietheresel,
Du är sååå bra! Vilken resa du gjort, vilken utveckling. Det är så kul att se, och jag är så glad för din skull ❤️ Massa kärlek!
nouw.com/marietheresel
by_anniess
by_anniess,
Låter så härligt! Och du SER så LYCKLIG ut<3 Toppen att se 😊
nouw.com/by_anniess
Jasmine,
Matilda, detta inlägg gör mig så glad att läsa. Stort grattis till framgång och trevlig kväll/natt. Hoppas att du fick några timmars god natts sömn.
Kram
rosanatt.blogg.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
Detta inlägget skiner verkligen av lycka rakt igenom, så himla underbart!
nouw.com/tildablanksvard
Emmamehrali
Emmamehrali,
Hoppas du firande ordentligt gumman!! <3 Ser helt underbart ut!! <3
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin