Skriver kontrakt på Grand Hotel

Godmorgon Måndag!

Hur har eran helg varit? Min har varit helt fantastisk faktiskt. Ska väl erkänna att jag önskar att den var en dag till eller två. Det blev faktiskt en del jobb. Känns som att det är allt jag skriver om just nu, sorry for that. Men i perioder är det lite så mitt liv ser ut. Tänker ändå att ni skall får en liten recap.

Fredagen var nämligen en riktigt fartfylld och minst sagt spännande dag. Jag fick nämligen ett bud på Melodislingan i torsdags kväll klockan 21:47. Hela natten sov jag sen med mobilen i handen i väntan på besked från både säljaren och andra potentiella budgivare. 08 förhandlade jag ihop det och bokade in skrivning vid 11 då säljaren lämnade Stockholm 12:00. Klipp till att köparen kvart i ringer och säger att hon har strul med lånelöftet. Jag gör ALLT i min makt. Skickar Swedbank på henne, tar in säljaren för att skriva, väntar som på nålar på beskedet. Nekat? Godkänt? Vid 3 får vi ett GO och vi kan äntligen skriva. Detta samtidigt som jag har en budgivning till på gång.

Vid 20 mötte jag sen upp Lisa, @isabylund och Elin på Asian Post Office för att fira min 25-års dag (vilket var för över ett år sedan, haha). Jag fick nämligen en middag och drinkar i present och först nu fick vi ihop våra scheman, fick bord och slapp alla restriktioner. Som jag längtat! Och vilken kväll det blev!
Maten var så god (rekommenderar ank-dumplingen), drinkarna 10/10 och stämningen på topp!

Det blev inte många timmar sömn natten till lördag. Klipp till att jag sen sitter hemma i soffan, osminkad efter att ha tränat, slarvig knut på huvudet, och bakis (för att vara jag) och får ett bud på Valhallavägen med villkor om att lösa skrivningen inom 1 timme. Så det var bara att kasta sig iväg till kontoret för att skriva ut kontraktet, bokstavligt talat springa (i klackar) till Grand Hotel där vi skulle skriva och få ihop kontraktet.

(Än en gång: bakis, osminkad, slarvig knut - på Grand Hotel. Stabilt).

Söndagen fick till stor del gå till att komma ikapp med livet. Städa, dammsuga, betala räkningar, handla, laga matlådor osv. En liten mys-vända på stan hann jag också med. Inte för att jag hittade något, men hur otroligt mysigt var det inte att gå runt bland julsakerna, lyssna på julmusik och bara njuta? Hur är det med er? Har ni börjat få någon julfeeling?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin