Skönhetsfavoriter för när hyn är kaos

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag vet faktiskt inte vad det är, men min hy har ALDRIG i mitt liv varit så dålig som den varit under de senaste månaderna. Jag ska erkänna att jag helt ärligt har haft tur. Bortsett från cirka en miljon små pormaskar har min hy varit väldigt bra. Ingen akne, ingen rosacea - jag använde knappt foundation innan jag fyllde 21.

Men så hände något. Jag trodde ju att det var en reaktion på socker, för mängderna socker jag åt under mina 2 veckor hemma på Gotland var sjuka jämfört med vad jag brukar göra. Det var dock över en månad sen. Och mitt face är fortfarande inte som det ska. Nu när jag skriver det här inser jag dock att jag fortfarande äter sjuka mängder jämfört med mitt normala... Oavsett så är det inget jag gillar, så det var dags för lite ny hudvård.

För flera månader sen fick jag en samarbetsförfrågan från Kiehl som jag blev otroligt lycklig över. Jag hade nämligen hört så mycket gott om märket. Snål som jag är dock så körde jag på det jag hade hemma istället för att våga mig på något nytt. Så ja, förstå min lycka.

Jag fick inte hem produkterna förens för ett par veckor sedan så det är kanske fortfarande lite tidigt att uttala sig, men med det sagt så säger jag ändå: Jag älskar dom!
Det jag fick hem och numera använder varje dag är:

- Kiehl's Ultra facial cream
Bästa dagskrämen jag använt hittills! Den har en lätt konsistens som snabbt tränger in i huden och innehåller bland annat antarcticine som är ett protein, samt squalane som är ett fint olivextrakt. Dessa två nyckelingredienser bidrar med fukt av hög kvalitet och kompletteras av ingrediensen Imperata Cylindrica, som är en ökenväxt som klarar av att behålla fukt under extremt torra väderförhållanden. Dvs att den är oerhört återfuktande!

- Kiehl's vital skin-strengthening super serum
(säg det 5 gånger snabbt i rad). Först av allt älskar jag känslan! Den både luktar otroligt gott och lägger sig tunt och svalkande på huden. Nästan lite som mentol, men ändå inte. Älskar! För det andra så hör ni ju bara på namnet att this is the shit.

- Kiehl's ultra facial cleanser
Som den äkta torris jag tydligen är, så är det oerhört viktigt att rengöringen är skonsam och definitivt inte uttorkande. Just det är den här. Den är mjuk, återfuktande, ph-balanserande och allmänt härlig. Riktigt bra helt enkelt!

Riktigt stora tips på alla dom tre! Det enda jag har att klaga på är att jag tycker verkligen deras förpackningar hade kunnat vara lite härligare, haha! Men jag tror nog att det är något jag kan överleva ;)

En annan ny produkt i mitt badrumsskåp som jag verkligen kan rekommendera är The Body Shops Vitamin E Moisture-Protect Emulsion Spf 30 Pa+++ (jag tar tillbaka, försök säga den 5 gånger snabbt i rad, haha!).

Som hon i butiken förklarade det så är det en riktigt återfuktande solskyddslotion för ansiktet, men som man också kan använda som dagkräm - vilket jag emellanåt gjort. Den är till skillnad från vanliga spf:er väldigt tunn och lätt, blir verkligen inte sådär vit och kladdig utan är mer mjölkig i konsistensen och ger en dessutom ett superhärligt lyster. Perfekt både såhär för hösten och sen inför våren när vädret inte riktigt går att lita på =)

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Väldigt bra inlägg! Välbehövlig!! 💛⭐️✨
nouw.com/hannakarlzzon
emmyborg
emmyborg,
Bra tips!! Tack 😊
nouw.com/emmyborg
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack snälla för tipset! Jag visste inte att TBS hade spf i sina produkter, så bra!!
nouw.com/ellendelin
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Detta behövde jag läsa då min hy är åt helvete, tack!!! 💓
nouw.com/jenniferliindqvist
hilmak
hilmak,
Åh alltid så härligt när man hittar produkter man älskar! 😍
nouw.com/hilmak
matildakz
matildakz,
Så härligt med hudvård! Är lärling på TBS och vitamin E-serien brukar vara en vinnande favorit!
nouw.com/matildakz
happyM
happyM,
Åh superbra tips!!! Letar hela tiden efter nya att testa, håller på att prova en nattmask från bodyshop just nu ❤️ Kram finis ❤️
nouw.com/happym
Therese,
Så härligt med nya produkter!
www.theresemolander.se
carolinalarsson
carolinalarsson,
Jag letade länge efter bra produkter för min torra vinterhy och till slut gick jag till en hudterapeut som använde sig av Kerstin Florians produkter och efter det har min hy aldrig blivit torr. Det kan ta ett tag att hitta rätt.
nouw.com/carolinalarsson
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Vilka bra tips! Tack
nouw.com/majanilssonlundstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin