Skönaste trosorna ever - 5 tips på en Lördag

Innehåller affiliate-länkar

Sov med gardinerna uppe!
Jag vet att många drar för, installerar mörkläggningsgardiner och vrider till persiennerna. Men hur underbart är det inte att nu under helgen vakna med solen i ansiktet?? Man kan ju liksom inte bli annat än glad!!

Min nya girl-cruch: Hanna Schönberg!
Kan vi bara ta en liten stund för hur fantastiskt fin hon är??
För att inte tala om hennes stil eller hennes magiska resebilder. Alltså ni måste bara kika in!!

Den HÄR sheet masken!
Jag har för tillfället fruktansvärt torr hy... Vi snackar till den grad att jag får sår varje gång jag försöker poppa en pormask. Så nu ska jag verkligen ta tid till att återfukta och vårda mitt ansikte, och det tycker jag att du med borde göra!

Dips!
Imorse var Jesper Rönndahl och Marie Agerhäll med på Nyhetsmorgon och pratade om sin nya (okej, sen December tydligen) TV-serie Dips som finns på SVT Play. Den handlar om kaoset på Utrikesdepartementet.
Och alltså, gillar ni satir så kommer ni fullkomligt älska den här serien! Jag har liksom inte så mycket mer att säga än: Se den!

Underkläder från Hunkemöller!
Jag hade ju ett samarbete tillsammans med Hunkemöller för ett par veckor sedan, och guys, det här är dom absolut skönaste trosorna jag någonsin haft! Dessutom får man 7 par för 360kr och hela 8,5% tillbaka med Refunder (fortsätter tipsa - skapa ett gratis konto HÄR så får du 50 kronor tillbaka vid första köpet över 100 kronor. BIG TIP!). Hur bra är inte det??

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Tack för bra tips,ska kika in! Ha det fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Detsamma vännen!! <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Sover alltid med gardinen öppen. Men då jag vaknar vid tre är det fortfarande mörkt så det är ingen fara. Men efter helgens festligheter så ville jag ha sovmorgon, men det gick inte haha! :p Kram
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Feeling ya!! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin