Ska jag köpa ett bord för 14.ooo kr?

Jag tror nog att vi alla har en lista över saker vi vill köpa, eller snarare ska köpa, men aldrig får tummen ur och beställer. Jag vet i alla fall att jag har en sån. Bland annat brukade min älskade ring från Safira stå på den. Och grejen är ju att när man väl beställer hem det så betyder det så mycket mer än spontanköpet från HM. Men det är det där med att få tummen ur, haha! Vad står då på min lista? Jo:

Bilder lånade från Tanrevels hemsida

Tanrevel

Blek, blekare, blekast, Matilda. Där har ni skalan. Vet ni förresten att jag har gått under smeknamnen Snövit, Snowwhite och Fru Vit pga min fantastiska hudfärg, haha? I vanliga fall har jag ändå lite grund tack vare mina utlandsresor, men pga förra året ( = 2 veckor semester under sommaren och inget mer) är jag blekare än någonsin. Så ja, nu är jag sjukt sugen på en Tanrevel. Jag har till och med lagt den i kundkorgen typ 10 gånger bara för att sen stänga ned sidan.

Soffbord

Okej, det här är inte en sak jag inte köpt bara för att jag inte fått tummen ur utan här hänger det helt och hållet på prislappen. Men jag har hittat ett soffbord jag är fullkomligt dödskär i. Det är verkligen såååå fint! Jag snubblade över det på instagram för ett tag sen och kunde inte släppa det. Efter lite sökande hittade jag till slut sidan där man kan klicka hem det från och well, prislappen ligger på cirka 14.000 kr. Så det får vara en fortsatt dröm helt enkelt.

Bilder från Philips hemsida

Philips speedpro max aqua

Jag vill, för första gången i mitt liv, köpa en dammsugare. Nej förresten nu ljuger jag. Jag köpte ju faktiskt min älskade (numera pensionerade) robottdammsugare för X antal år sedan. Men det senaste året har jag levt utan någon och enbart med en 25 kronors soppborste från Rusta, haha!
Nu har jag däremot fått ett riktigt ha-begär. Och självklart kan det då inte vara på en "normal" en, utan jag måste kära ned mig i värsting-versionen med en prislapp därefter (ca 7.500 kr). Det är ju dock ingen vanliga dammsugare utan en som är både sladdlös och kombinerad med en mopp. Dröm för en lat icke-städare som mig själv, haha!

Vad står på eran lista? Kan ni inte snälla berätta vad det är ni sitter och suktar över?

Gillar

Kommentarer

Felwan
Felwan,

Just nu funderar jag på en ny MC 😃

nouw.com/felwan
sarasara
sarasara,

Jag har precis flyttat till en lägenhet har en lista på saker som jag behöver i en lägenhet, med allt från de allra nödvändigaste som jag redan har till saker som jag inte har plats för nu och som ligger långt fram i tiden. En sak som just nu mest är som en dröm är en mangel!

nouw.com/sarasara
Jovana
Jovana,

EN LÅNG RESA 😂🙋🏻‍♀️

nouw.com/jovana
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh jag vill ut och resa helt klart! Så på min lita står det att resa till nya länder och uppleva massor av nytt!

nouw.com/tildablanksvard
happyM
happyM,

Åh men alltså soffbordet är såååå drömmigt, förstår verkligen varför du fastnat för det!! En dammsugare står faktiskt också på min önskelista, det är en mardröm att ta sig runt i vår lgh med dammsugare med sladd, dessutom har vi en från killens jobb, alltså en industridammsugare typ?? Den väger liksom tillräckligt mycket för att jag ska skjuta på dammsugandes alldeles för länge haha ❤️ Kram

nouw.com/happym
kajsawallin
kajsawallin,

Halloj!

Om du suktar efter tanrevel, så kan jag annars tipsa om self-tan-droppar som man använder ihop med dagkrämen morgon och kväll! Jag använder i och för sig båda. Men det är ett tips. Finns i allt från lyx till budget-märken<3

På min lista står också ett vardagsrumsbord i glas. Men man lyckas ju också hitta dem som kostar förmögenheter... haha...

nouw.com/kajsawallin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin