Sista dagen

Det slog mig precis att jag knappt har skrivit en enda uppdate om Gotland. Jag menar, jag har varit här i snart tre veckor och ni har väl inte fått sett en enda bild på ringmuren? Sorry för det, men helt ärligt har vädret här varit så tråkigt att det liksom inte lockat att ta några bilder... Jag höll först på att skriva att idag inte varit bättre då vaknade inatt av att regnet smattrade mot rutan och vinden stormade utanför, men tro det eller ej så fick vi lite sol.

Idag har varit min sista hela dag här. Igårkväll bokade jag biljetten och imorgon åker jag tillbaka till Stockholm. Samtidigt som jag längtar tillbaka något så oerhört så har jag total ångest över att lämna. Effekten av att ha två hemma. Man vill aldrig lämna samtidigt som man har total hemlängtan konstant - oavsett var man är.
Så även om varenda fiber i min kropp skriker Stanna! så är jag så sjuuukt taggad på att komma hem till Stockholm. Så fort tentorna är skrivna ska jag ta tag i livet igen. Här skall storhandlas, kompisdejtas, kanske vanlig-dejtas, testas nya träningsformer, tok-rensa lägenheten och verkligen kicka igång det här året till max! Längtar!

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Du är så vacker fina du! God fortsättning! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Jasmine,
Att ha två hemma är speciellt. Efter att jag flyttade hemifrån till en annan kust kände jag under många år det samma som du beskriver.
Kram
rosanatt.blogg.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh fortsätt med den grymma inställningen! Med den klarar du allt!
nouw.com/tildablanksvard
linndossing
linndossing,
I feel you x1000 med att ha två hem, alltid lika svårt! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin