Singel för första gången på 7 år

Glad alla hjärtans dag finingar!! Hur har eran dag varit? Min har verkligen varit hur bra som helst! Lite lagom trött när klockan ringde 05:45 (är verkligen inte van med att gå upp så tidigt), men när jag väl kom till gymmet vaknade jag igång ordentligt. Som sagt, vem hade någonsin kunnat tro att jag skulle bli en morgon-gymmare? Men känslan av att väcka kroppen, ta en dusch (note to self: glöm inte badlakan! Att torka sig med pappershanddukar är ett projekt), dra på kavajen och sminka sig och sen gå till kontoret är magsikt bra. Jag gillar btw att jag som praktikant var både först på plats och bland dom sista därifrån, haha!
Sen har hela dagen varit fylld med tillträden, intag, samtal och en massa mer roligt. Bästa!

Eller nej, bland det bästa var när @isabylund hörde av sig och sa att hennes andra aw hade blivit inställd så att vi kunde ta våran. Så efter att ha checkat mitt andra Megaformer-pass (alltså älska! Jag tar helt tillbaka det om att jag inte var 110% hooked) möttes vi upp och gick iväg för vad som skulle va ett glas bubbel men blev en fika. Bättre Fredag kan man knappt tänka sig!

Det slog mig förresten att det här är den första Alla hjärtans-dagen på typ 7 år som jag är singel. Jag vet hur många det är som faktiskt mår dåligt över den här dagen, men jag? Nej, inte det minsta. Helt ärligt ska jag säga att jag hade glömt den först, haha! Och när jag sen insåg det så tänkte jag inte så mycket mer på det än att 1. skit i att man ska vara par. Sprid kärlek istället och njut utav allt runt omkring, och 2. allt blir vad man gör det till. Först tänkte jag bara köpa med mig lite choklad och ha en mysig kväll hemma, men sen blev det som sagt en aw istället.

Så till alla er som inte heller har någon partner att fira med idag - fira med en vän, med din familj eller bara själv helt enkelt. Köp något gott, köp en blomma eller ring helt enkelt ett samtal till någon som sprider lycka. Eller gör inget alls för den delen. Vad det än blir - ha en fantastisk Fredag!!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh vilken dag det lät som, härligt! Precis som du skriver blir dagen som man gör det till, och varför göra den skit när man kan göra den till något bra?! KRAM bästa du <3
nouw.com/emmaengstrom
louisefreij
louisefreij,
Låter som du haft en fin dag, jag är singel för första gången på 3 år och det har känts lite tungt idag men men💗
nouw.com/louisefreij
happyM
happyM,
Åh men så himla underbart att du känner så, det är ju verkligen så det ska vara ❤️ Stor rkam
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Låter helt perfekt! Längtar så himla mycket till att träffa dig och Isa & ta en fika!!! Kram
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Hahah, jag känner likadant. Hade glömt dagen ett tag! 😂 kram finaste du!
nouw.com/beattriicee

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin