Signature Scent

I samarbete med Parfumdreams

Det senaste året har jag insett vikten utav att må bra - inifrån och ut. Så länge har jag gått runt och trott att jag mått riktigt bra, vilket jag till viss del har. Men jag var, och är fortfarande, en sån liten del utav den personen jag har potential att vara. För ju äldre jag blir desto mer inser jag också hur mycket ens välmående och självförtroende speglas utåt. Hur snyggt är det inte med en tjej som verkligen speglar att hon trivs i sig själv? Obs! Tillsammans med ödmjukhet. För precis tvärtom, hur fult är det inte med någon som är så självupptagen att det nästan räknas som narcissism?

Jag har många negativa sidor (tro det eller ej, haha). Sidor som speglat sig negativt utåt.
Till och börja med var jag oerhört blyg eftersom att jag verkligen ogillade mig själv (inte mycket självförtroende där inte.) Det här är något jag jobbat oerhört mycket med och kan idag ärligt säga att jag är en annan person. Vidare har jag varit riktigt osexigt snål. Okej, är fortfarande till viss del men det är också något jag jobbar på.

På grund utav just det har jag gjort många dåliga val tidigare. Sånna dumsnåla val. Jag älskade att shoppa skitkläder när jag var i Thailand (ni vet sånna som man antingen aldrig kommer använda igen eller sånna som verkligen ser basic och dåligt gjorda ut), jag köpte smink lågpris smink (vilket alltid resulterade i att jag inte blev nöjd och det sen bara blev liggandes), jag köpte min parfym på Rusta för 49 kronor (vilken jag 1. var tvungen att dränka mig i, och 2. ändå inte luktade något en timme senare) osv osv osv.

Idag har jag kommit till insikten Kvalitet över kvantitet. Det är ingen idé att spendera småpengar på något man inte blir nöjd med, för många bäckar små ni vet, utan istället är det så mycket bättre att satsa på sånt man vet att man kommer bli nöjd med.
Därför ligger min Rusta-parfym numera i loppislådan uppe på förrådet, och istället har jag 3 signaturdofter ståendes i mitt badrumsskåp. Tre olika dofter som jag verkligen njuter utav att använda och kan stanna upp mitt i vardagen när jag lyckats göra något som får dom att lukta lite extra. Ni ska veta hur lång tid det tog innan jag kopplade vad det var för fantastisk doft (Christina Aguileras) som plötsligt dök upp när jag instruerade mina Core på Boll pass (några låtar in när man hade fått upp lite värme i kroppen och gjorde chrunches eller liknande), haha!

Jag har en vän (som också ska bli mäklare) som köpte en parfym för 6000 kronor som han ska använda inför visningar för att komma in i rätt mode. Riktigt så illa kommer det aldrig bli (snälla, 6000 kronor för en parfym??), men kvalitet över kvantitet. En doft som verkligen är jag. En doft som får mig att rocka dagen lite extra, hihi! Och just det vill jag skicka med till er idag - unna dig själv att äga världen!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En god doft är vad jag behöver
nouw.com/stenhagenbettan
Lillan Kind ,
Haha så roligt det lät "osexigt snål"😂 Men jag håller med dig, för jag föredrar också kvalitet framför kvantitet😊 Tyvärr kan jag inte se dina bilder, utan massor med kodtext (ser det ut att vara). Kram!
varapavag.se
isabelhakansson
isabelhakansson,
Den där luktar sååå gott!!!
nouw.com/isabelhakansson
louisefreij
louisefreij,
Men guuuud denna vill man ju haaaa<3
nouw.com/louisefreij
malinkirstine
malinkirstine,
Älskar parfymer <3 Är lite av besatt av dom haha
nouw.com/malinkirstine
Hannas krypin ,
Oj en parfym för 6000, det var lite väl kanske. Men har man råd så varför inte. Jag gillar att läsa de här mer personliga inläggen, får så många "aha-tankar". Hoppas du får en fantastisk dag!

<3
hannafialotta.blogg.se
Alice,
Vilket bra inlägg! Har nog aldrig riktigt tänkt så att en doft kan spegla en, men det är ju så sant! Kram! <3
nouw.com/aliceemericsson
Ajli,
min favoritparfym är Alyssa Ashley Musk (unisex), och det är en lite lagom prismärkt 😊 Alla dyra favoriter jag haft har jag alltid önskar mig i julklapp, födelsedagspresent eller när någon ska någonstans där det är tax free! ;D
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin