See ya, bye 

Godmorgon hjärtan!

Jag sitter just nu på båten påväg från min älskade ö upp till min älskade storstad. Nu är julen helt klart över och det är dags att komma tillbaka till verkligheten och till den fartfyllda vardagen jag älskar. Jag är så fruktansvärt taggad på att komma tillbaka till (nya) rutiner. För nu är det dags. Jag tror vi alla har konstaterat att jag inte kan fortsätta leva på kakor, flingor och socker. Så nu vi en riktig nystart när jag kommer upp. Matlådorna är planerade, maten är till och med inhandlad och med i bilen (så skönt att slippa konka storhandlingen själv) och morgondagen avsatt till prepp. Någon mer som är på?

Vill ni förresten höra något sjukt? Jag sitter just nu och sippar på min totalt andra kopp kaffe sedan den 17/12. Den första drack jag i förrgår när jag och Wilma tog en fika på St Hans Café. Nej, jag menar inte att jag har varit koffeinfri utan har helt enkelt bara inte varit sugen på kaffe. Istället har jag blivit en sucker för te igen. Mer specifikt det HÄR med en skvätt sojamjölk i. Mm, mm, mm! Jag tror faktiskt inte att jag kan räkna antalet koppar jag druckit de senaste veckorna.

Med det sagt säger jag tack Gotland för de här veckorna, men nu är det huvudstadsliv som gäller.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin