Satt upp ett nytt singel-mål

Godmorgon finingar! 3 Gotlandsdagar kvar. 3 fjuttiga små dagar. Separationsångesten till min familj har redan börjat smyga sig på riktigt ordentligt. Om ett par dagar kommer jag inte längre att få krama på dom, ha värdefulla samtal eller helt enkelt vara i deras närhet. Not a fan. Not at all... Däremot finns det ett par saker jag ser fram emot:

1. Att inte ha så mycket gotte hemma.
Jag är på riktigt sugen (och i behov av) en socker-detox. Inte bara för att jag konstant är sötsugen, hamnar i obalans och har en mage som krånglar, utan för att min hy är kaos. Aldrig någonsin har det varit så illa innan. Jag har mer finnar än jag trodde att jag skulle kunna få. Och ja, jag tror absolut att det har ett samband.

2. Gå på en ansiktsbehandling
Som sagt, hyn är ett totalt kaos. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra. I vanliga fall är den i toppform på sommaren, men uppenbarligen inte i år... Så en behandling hos Make Up Store är ett måste! Lite som en Hail Mary.

3. Att träffa mina vänner.
Jag har insett att jag faktiskt inte har så himla många vänner kvar här på ön, utan dom flesta har jag i Stockholm. Och två veckor därifrån är rätt så länge. Saknar er!!

4. Vardagsmotion
I vanliga fall brukar min stegräknare stå på mellan 10.000-15.000 steg. Och det är bara från att jag tar mig hemifrån till jobb, till ICA osv. Här hemma på Gotland däremot har jag under de senaste dagarna snittat 2500 steg... Nu menar jag inte att jag saknar det ur ett förbrännings-syfte eller liknande utan för att jag märker hur trött jag blir av att inte röra på mig och hur lite jag andas frisk luft på det sättet man gör när man promenerar ute. I needs it!

5. Dejting-livet
Inte för att jag direkt utforskat det särskilt mycket, hehe. Men jag har börjat komma till insikten av att jag kanske börjar bli redo att träffa någon igen. Att jag är klar med att vara singel. Men för att sluta vara singel så måste jag faktiskt vara singel. Så jag har ett nytt mål, vetetusan om jag kommer att hålla det, men from nästa vecka ska jag gå på en dejt i veckan. Vad tror ni? Rimligt?

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Jag tror också att det har ett samband, skulle med behöva en sockerdetox! Och en koffeindetox men det får bli ett annat år..... Förstår att du kommer sakna din familj.
hannafialotta.blogg.se
linndossing
linndossing,
Håller helt med! Min hy är KAOS just nu haha, och det beror 100% på min kost, ska vi dra på ansiktsbehandling ihop nästa vecka?? Eller vad säger du? 😘
nouw.com/linndossing
artist
artist,
Trist att få sämre hy. Jag behöver också minska intag av sötsaker nu. Har slarvat på sista tiden. Försöker hålla det till en dag i veckan annars.

Tack och lov har min hy klarat sig i ansiktet.

Men låter skönt med en ansiktsbehandling.
nouw.com/artist
hilmak
hilmak,
Härliga mål!❤️ Älskar också vardagsmotion (med dess fördelar!), har också haft en lite väl låg siffra det senaste hehe, men planerar att öka! 👏🏼 Ansiktsbehandling låter magiskt!!
nouw.com/hilmak
celinelundqvists
celinelundqvists,
Okej men sista punkten var ju sjukt spännande hihi! Keep us updated pls!
nouw.com/celinelundqvists
Hilma
Hilma,
Förstår verkligen att det känns vemodigt att lämna familjen. Men jättemånga fina saker du ser fram emot vännen ❤️ låter toppen att unna sig en ansiktsbehandling, det är du helt klart värd! PUSS 😘
nouw.com/hilma
Hanna,
Superfina bilder! Lycka till med dejtandet <3
mynicco.com
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Grymma punkter Matilda, go for it och den sista - KÖR! Känner du dig redo tycker jag absolut du kan göra ett försök, vad har man att förlora egentligen? Känns det inte rätt är det bara att ta en paus tills man känner sig redo igen!? Du är grym och glöm aldrig det <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
carroat
carroat,
Kul med massa dejtande, det låter som ett toppenmål! Så härliga gotlandstips du bloggat om med, vill så gärna åka dit! ❤️
nouw.com/carroat
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra mål och alltid givande med träffa killar, kan ge roliga minnen också! hahah 😃 <3
nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin