Sålt lägenheten

Happy Saturday huns!

Om jag sovit gott inatt? Helt otroligt gott ska ni veta! Jag har verkligen längtat efter att få sova ut, ligga kvar i sängen och bara mysa. Vem har jag förresten gått och blivit? Sist jag gjorde det var jag cirka 12 år gammal och sjusovare i världsklass. Sedan dess har tidigare mornar och härliga promenader varit jag. Men nu njuter jag verkligen av det här till tusen.

Och det gjorde jag när jag gick ifrån jobbet igår med kan jag säga. Därför att:

1. Jag fick ett glas bubbel serverat vid 3-tiden.
2. Efter många samtal, ett mindre mag-knipsanfall pga oväntade budgivare i sista sekund, och slutligen en sista budgivare skrev vi kontrakt på Körsbärsvägen 6. Fantastiskt! Dessutom innebär det att jag blir ledig i helgen. Yay!
3. Jag fick ett fantastiskt samtal från en (numera) säljare som berätta att han och hans fru fått den lägenhet de budade på. Denna 70-årige herres lycka gjorde verkligen min kväll! Och plus i kanten att jag nu ska få sälja deras supersöta lägga. Längtar så efter att få visa er den.
4. Jag köpte med mig två kanelbullar jag sen njöt till tusen av.

Om en stund tänker jag dra iväg och träna. Som jag älskar dessa lördagspass när man kan köra i lugn och ro. Ingen stress, ingen press utan bara 100% närvaro och känsla. Idag tänker jag nog köra något i stil med:

Matildas lördags-svettfest
(allt du behöver är ett löpband)

5 varv av:

4 minuter jogg
30 sekunder löpning
30 sekunder spurt

15 x squats
20 x courtesy lounge
10 x armhävningar
15 x sidplanka med höftlyft H
15 x sidplanka med höftlyft V
1 minut planka

Varför göra det mer komplicerat än det behöver vara?

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Ha en fin helg 😊❤️

nouw.com/marreekholm
tildablanksvard
tildablanksvard,

Låter helt underbart! Ha en superhärlig helg

nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin