Säljer drömlägenheten

Godmorgon måndag! Ny vecka, nya möjligheter som man brukar säga. Om jag ska vara helt ärlig hade jag gärna tagit en eller ett par dagar helg till. Inte för att jag är otaggad på att jobba, utan för att jobb betyder timmar inne på kontoret och inte ute i detta fantastiska väder. För alltså wow för det här vädret! Jag tror nog att jag har varit ute och gått i mer än 6 timmar under de här två dagarna. Allt för att känna solstrålarna mot huden. Underbart ju!

Men bara ledigt har det inte varit (såklart). Igår hade jag nämligen visning på Erik Dahlbergsgatan 29. Det här hörni, är utan tvekan en av mina absoluta favorit-lägenheter. 47 kvadratmeter ren harmoni. Det är verkligen tanke i allt från planritning, till material-val, färgval och tanken i allt från var eluttag ska sitta. Den är helt otrolig!

Och det tyckte uppenbarligen även visningsdeltagarna, för budgivningen är redan igång =)

Jag har faktiskt ifrågasatt mitt val av område att mäkla på. För tro mig när jag säger att konkurrensen är hög på Östermlam. Hade jag varit smart hade jag valt att jobba ute i någon förort. Ibland har jag nästan (men absolut bara nästan) funderat på om jag inte skulle göra det istället. Men så insåg jag en sak när jag var hemma på Gotland och promenerade runt: fasen vad mycket tråkigare det skulle vara att jobba på ett ställe med nästan bara nyproduktion. Likadana lägenheter, samma tråkiga materialval.

Så är det verkligen inte på Östermalm/Gärdet. Jag har nu sett över 200 lägenheter, nästan alla helt olika. Helt otroliga sekelskiftesläggor inne på centrala Östermalm, funkis-lägenheter på Gärdet med originaldetaljer, topp-renoverade funkisar, lyxig nyproduktion och futuristiska kreationer från OP.
Som jag älskar't!

Tycker ni förresten att det är kul att läsa om de lägenheter jag säljer? Eller är det något jag helt enkelt skall hålla på jobbet?

Gillar