Säljer 2a på Östermalm

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon finingar! Kan ni inte be en liten tyst bön till vädergudarna om att prognosen för idag håller i sig? Det vore verkligen så trevligt! Är inte alls taggad på att bara sitta inne min näst sista dag. Nej, något kul måste jag ju hitta på! Jag hittade btw den här Just Nu-listan inne hos @celinelundqvists för ett tag sen och tänkte att den kan vara lite kul att dela med mig av (om än lite omskriven).

Klänning HÄR // Skor HÄR

Just nu längtar jag efter: AWs med tjejerna!

Just nu är jag ledsen över: Att jag snart ska åka till Stockholm. Även om jag verkligen längtar tillbaka till mina älskade storstad så har jag sån otrolig separationsångest att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är det där med att ha två hem - alltid hemma, alltid splittrad med saknad.

Just nu äter jag helst: Vattenmelon. Alltså jag tror inte att ni förstår hur mycket jag har ätit de senaste dagarna. Mm, mm, mmmm!

Just nu ser jag fram emot: Att börja tjäna pengar. Jag vet, lite smålöjligt men jag gör verkligen det. Efter 3 år på CSN kommer det faktiskt att bli rätt så trevligt att ha en riktig inkomst.

Just nu läser jag: Omgiven av idioter. Yes, ni läser rätt. Jag har fortfarande inte kommit igenom den... Inte för att boken är dålig (tvärtom älskar jag den), utan bara för att jag fortfarande inte hittat ron till att sträckläsa. Jag måste se till att rodda om i mitt liv lite och hitta det där lugnet.

Just nu är jag stressad över: Just det där 👆🏼. Jag måste verkligen lägga om mitt liv för att det ska bli hållbart (och slippa stress ironiskt nog, haha)

Just nu lyssnar jag helst på: Podcasts. Jag insåg för ett par dagar sen att det faktiskt är allt jag lyssnar på. Jag har inte en enda susning om vilka låtar som ligger på topplistan eller vad som kan räknas som årets sommarplåga.

Just nu drömmer jag om: Att sälja min första lägenhet, hehe! Idag ska jag faktiskt lägga upp min första annons på Hemnet. Spännande! Är ni på jakt efter en nyproducerad 2a på Östermalm (som dessutom säljs till accepterat pris) så är det bara att höra av er!

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Hoppas säljandet går bra 😊 Gillar ditt inlägg, det är så kul att läsa "listor"! <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
SofiaRebecca
SofiaRebecca,
älskar verkligen att läsa allt du skriver, och håller med ovan, "listor" är en stor favorit!!
nouw.com/sofiarebecca
marietheresel
marietheresel,
Du är så fin matilda! Har lagt märke till att du ofta refererar till saker du skriver/känner/tänker som löjliga och det tycker jag du ska sluta med. Du är INTE löjlig ❤️ Kram
nouw.com/marietheresel
tildablanksvard
tildablanksvard,
listor är ju det bästa! Och förstår seperationsångesten till att lämna Gotland speciellt när du gillar på hemmen så mycket!
nouw.com/tildablanksvard
Mammatillthea
Mammatillthea,
Lyssnar också sjukt mycket på poddar just nu, passar i alla väder 😍 skönt också att man kan få mycket gjort samtidigt men även kan ligga och ta det lugnt 🌸
nouw.com/mammatillthea
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh älskade du vad fin du är vännen! Håller helt med, vattenmelon är ju bland det godaste som finns. Vi köpte en hel liten vattenmelon och mumsade i oss i ett nafs. Tröttnar då aldrig på den gida frukten. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linneahedberg
linneahedberg,
Kan verkligen relatera till det där med att ha 2 "hem". Väl hemma i Dalarna saknar jag Stockholm och tvärtom
nouw.com/linneahedberg
isabylund
isabylund,
Alltså!!! Är fan förvånad ändå över hur mycket jag saknar dig?! Haha, är så tomt! Behöver aw:a med dig asap
nouw.com/isabylund

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin