Sälja lägenhet på Gotland?

Good morning guys – hemifrån mitt älskade Gotland. Förstår ni hur underbart??

Strax efter 17 igår stängde jag igen min dator, greppade min rullväska, traskade ifrån kontoret och hoppade på pendeln mot Nynäshamn. Någon ”nu-tar-jag-semester”-resa blev det dock inte. Tvärtom. Man kan ju fråga sig hur mycket mina medresenärer uppskattade den upprepade (halvt skrikandes) frasen ”Jag sitter på pendeln, så hoppas du hör mig och att det inte bryts.” Men är det budgivning, förhandling och kontrakt på gång så är det.

Hela resan, både pendel, de 2,5 timmarna jag tillbringade i hamnterminalen (hej tidspessimisten) och båtresan, gick åt till att förhandla och drafta kontrakt. Ett tag övervägde jag att stanna i Stockholm då köparen önskade skriva kontrakt klockan 23 men efter ett samtal med min chef och flera av mina fantastiska kollegor har vi nu istället bokat kontrakt 07:15.

Så här sitter jag nu, på helspänn (gillar verkligen inte att själv inte vara på plats) och håller alla tummar och tår för att allt går som det ska. Jag övervägde först att inte skriva något för det känns verkligen som att jinxa det till tusen, men jag kände ändå att jag ville dela denna spänning i mäklar-vardagen med er.

Men hur som helst – jag är hemma! Att vakna upp i mitt älskade barndomshem var verkligen magiskt. Ett träningspass står på schemat innan det är dags för fortsatt jobb. För det är ju faktiskt så att jag inte är ledig idag, utan jag jobbar helt enkelt på annan ort. Helt klart något av det bästa med mitt jobb. Flexibiliteten och friheten under ansvar. Jag bestämmer egentligen helt och hållet själv när, var och hur jag vill jobba. Och uppenbarligen kan man (förhoppningsvis, fingers crossed) skriva kontrakt (med hjälp av fantastiska kollegor) oavsett var man är. Om än så på Gotland.

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Vad drygt att jobbet ska smyga sig in på semestern 😅

nouw.com/emelivet
MissMinnea
MissMinnea,

Tråkigt att du måste jobba när du kommit hem, men jag hoppas att du får släppa datorn och telefonen lite iaf och njuta av vackra Gotland 😊

nouw.com/missminnea
Hannas krypin,

Åh Gotland! Kom hem därifrån igår men nu när jag läser om Gotland känner jag att jag inte alls är färdig med ön! Vill redan tillbaka. Vad bra att det gick att ordna med försäljningen fast du var på både pendel och båt.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin