Saker jag tänker på just nu

Godmorgon hjärtan!

Och godmorgon torsdag! Minns ni förresten tiden när hela världen hatade mig på just torsdagar? Det känns ju dumt att jinxa något, men förhoppningsvis är det inte så längre. Men man ju ju aldrig vad som kan hända när det kommer till eftermiddagens aktivitet. Vid 4 ska vi nämligen gå i samlad trupp från kontoret för att möta upp och krossa gänget från Swedbank på Östermalmstorg i en brännbollmatch. Hur kul?? Önska oss lycka till!

Ni fick ju en liten allmän update igår med saker som hänt i min vardag. Idag tänkte jag istället bjuda in er i min lilla hjärna, så här kommer lite saker jag tänkt på på sistone.

- Jag funderar på att åka på något slags yoga-retreat i sommar. Typ 2-3 dagar någonstans här i Sverige där man bor, yogar, mediterar, äter bra och bara landar. Jag försökte googlea fram något men hittade inte riktigt något och även om jag hade så hade det säkert runnit ut i sanden. Men hur mysigt hade inte det varit?

- Jag längtar så otroligt mycket efter att få en riktig kyl. Just nu går jag runt och tänker att det typ inte ens är värt att köpa hem någon mat för det ser inte ens härligt ut i mitt kylskåp.

- Vem är jag ens? Jag känner inte igen mig själv längre... Jag vet egentligen inte om det är positivt eller negativt för jag strävar ju konstant efter att utvecklas som människa. Men har jag tappat mig själv på vägen? Eller finns jag där inne men gömd under mitt ”inte-på-topp”-mående?

- Skulle jag vara lyckligare om jag tjänade mer pengar? Jag tjänar ju faktiskt mer nu än jag någonsin gjort tidigare, men just nu wastear jag bara pengar på typ ICA (haha, no joke). Men vad tror ni? Hade man varit lyckligare om man kunde köpa lunch och middag ute varje dag? Om man kunde köpa nya outfits när som man kände för det? Om man kunde ta in på hotell lite nu och då bara för att?
Jag tror absolut inte att man blir lycklig av pengar, men jag tror att det gör det hela enklare.


Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Köper middag ute när vi inte orkar laga mat hemma bara, inte varje dag🙄

nouw.com/marit1998
matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas du får en bra torsdag finis! Kram <3
nouw.com/matildatakkula
Hannas krypin,

Jag tror inte heller på¨att man skulle vara lyckligare med mer pengar. Pengar gör saker och ting enklare men lycka kan pengar inte köpa. Precis som du redan skriver. Lycka kommer inifrån, att uppskatta det man har, att jobba med sig själv och inte hela tiden sträva efter mer och något annat. Mer här och nu. Att göra det man brinner för och tycker är viktigt.

hannafialotta.blogg.se
Matildaogren
Matildaogren,

Spännande med yoga-retreat! Tror det kan vara jättenyttigt🌼

nouw.com/matildaogren

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin