Saker jag ser fram emot just nu

Tb till Nya Zeeland. Så GOTT!

1. Fräsch mat
Jag är egentligen inne i ett litet härligt flow där jag äter så godsaker typ varje dag (det är farligt att jobba på kontor, haha) och överlag äter jag rätt så bra. Men som jag ser fram emot riktigt fräsch mat. Jag kanske har helt fel bild utav Mexico för jag tänker mig typ lite Bali. Färsk frukt, smakrik mat lagad från grunden, förhoppningsvis kanske en bowl eller två, men en massa härlig tacos. Nej som jag ser fram emot det!!

2. Redovisningar, Tentap och C-uppsats
Det är väl egentligen inte dom jag längtar efter, utan jag längtar enormt efter att få checka av varje moment. Att redovisa mina PM så dom är klara, att gå in i tentap och sen checka mina två sista tentor och sen komma igång och kötta C-uppsatsen. Även om jag har panik över att stundetlivet snart är över så är slutet liksom så nära att jag kan ta på det och inte vill något annat än att ta mig i mål.

3. Mexico
Behöver jag ens säga något? Tanken på att kliva på planet, känna värmen slå emot en när man landar, solen träffa huden, ljudet utav vågor som rullar in över sanden, all mexicansk mat, att få ligga och läsa en bok på en solstol - ja, ni hör ju! Samtidigt har jag ingen panik över att komma dit utan ser fram emot punkten här ovan innan dess. Lite som att var sak har sin tid. Men längtar? Hell yes!

4. Att börja tjäna pengar igen.
Okej, lite lätt löjlig punkt I know. Men när man kliver ur studentbubblan där alla lever under samma CSN-förutsättningar, och sen kommer ut i "riktiga världen", den där folk jobbar, blir man lätt sugen på att också tjäna pengar. Tanken på att bara kunna köpa kaffe hejvillt eller varför inte en sushi till lunch, gahhh, som jag längtar!

5. Läsa
Jag säger ju att jag är lugn, inte stressad, utan börjar få ro. Men det absoluta och mest definitiva tecknet på att jag har funnit ro är när jag kan plocka fram en bok och bara försvinna in i ordens värld. Och just den känslan, den ron, ser jag otroligt mycket bra emot!

6. Gotland!
Jag har verkligen sån sjuk hemlängtan just nu. Vill liksom inget hellre än att pussa på min lillasyster, kramas med Mamma, mysa i soffan, och prata strunt vid köksbordet. Så med 99,9% säkerhet kommer jag att åka hem nu i början utav tentaperioden. Längtar!

7. Vååååår!
Det kan ju inte bara vara jag som börjar känna vårkänslor?? Först var jag lite ledsen över att det aldrig blev någon riktigt vinter men nu känner jag bara byyyyye, ge mig plusgrader, sol och ljusa kvällar! Förstå vad jag längtar efter att se hela Stockholm vakna till liv! Och tanken på att ta en promenad i stan och möta upp någon för ett glas rosé på en uteservering efter jobbet, nämen snälla!!

Gillar

Kommentarer

natalierenstroom
natalierenstroom,
Jaa hur mycket längtar man inte till våren?? Håller helt med!!<3
nouw.com/natalierenstroom
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wohoo, så underbart inlägg ⭐️❤️
nouw.com/linnealiebig
ottilialof
ottilialof,
Åhh jag vill också åka till Mexico!! Så nice <3
nouw.com/ottilialof
celinelundqvists
celinelundqvists,
Såg en av Linn Ahlborgs vloggar från när hon var i Mexico och maten där såg verkligen FRÄSCH ut så tror ändå du kan vara på rätt spår där! Nä alltså vet du jag har aldrig någonsin varit sugen på att åka till Mexico men nu är det typ min nya dröm att resa dit?? Så längtar så efter att få följa din resa där!
nouw.com/celinelundqvists
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Sååå härligt att åka till Mexico!!
nouw.com/ebbasalomonsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin