Saker jag äter och inte 2.0

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om saker jag äter och inte, och jag tänkte att varför inte göra en part 2? Det första inlägget tyckte till och med jag var rätt så kul att läsa, haha, så här kommer en del två =)

Jag älskar verkligen att äta en ordentlig köttbit! Men jag skulle aldrig få för mig att laga en själv.

Tro det eller ej, men jag har aldrig varit på kräftskiva. Visserligen gillar jag inte kräftor, så på så vis är det väl inte så konstigt. Samtidigt vill jag verkligen uppleva själva grejen, så det är dags att få till en snart.

Jag har inte smör på mina mackor. Inte för att jag inte gillar det, utan för det går åt så lite smör hemma att det hinner bli mögligt och dåligt. Därför känns det så onödigt att köpa hem det = pålägget direkt på mackan.

Som ni kanske har sett (och ifrågasatt) så har jag frysta bär i mina smoothiebowls. Och i min yoghurt. Vet inte varför, men jag fullkomligt älskar det.

Jag kan verkligen inte följa recept. Eller såklart kan jag principiellt följa ett recept, men i praktiken gör jag det aldrig. För det första skulle jag aldrig köpa hem alla de trettioelva ingredienserna som man bara ska ha en tesked utav och för det andra har jag en tendens att plocka bort sånt jag inte gillar och dubbla mängden utav sånt jag gillar.

Tanken på fiskfjäll gör mig illamående. Det finns fasen inget värre när man beställer in en lax och får se att fjällranden är kvar.

Aldrig någonsin har jag gillar pannacotta. Vilket är så surt då det är min lillasysters parad-efterrätt.

Däremot är hennes guacamole den enda jag äter. För jag gillar inte alls avokado, så guacamole över lag är något som går fetbort. Men hon kan då göra en som jag mer än gärna äter.

Jag kan nog vara det tråkigaste middagssällskapet ever! När jag får mat framför mig lever jag efter mottot Låt maten tysta mun, haha!

Ända sen jag var 10 år så får jag kväljningar när jag äter korv. Det enda som överens funkar är Dennis Hotdogs, grillkorven från turkluckan påväg hem från krogen eller tunna kycklingkorvar - dvs allt som inte smakar korv.

Ärligt talat så minns jag inte sist jag åt på Mc Donalds. Eller Max för den delen. Men nu när man kan få en burgare på en "riktig" restaurang för typ samma pris ser jag verkligen ingen anledning att gå på ett snabbmatsställe.

Jag gillar inte alls lakrits, däremot älskar jag djungelvrål. Anledningen att jag ens började äta det är för att det stillar sjösjuka. Så när det var minsta lilla gungningar på båten kom Livia från butiken och delade ut stora glas fyllda med dom. Och klockan 2 på natten var man till slut så sötsugen att man kunde ge sig på vad som. Klipp till att jag idag älskar det, haha!

Lukten av ägg gör mig illamående! Ångesten när någon tar fram en sån där äggklyvare alltså.

Jag dricker mitt kaffe svart och mitt te likaså (vad kallas det ens?). Bortsett från när jag försökte lära mig dricka te och bokstavligt talat hade i 11 sockerbitar i en liten pappersmugg, så har det alltid varit så. Anledning? För att jag ska slippa vara jobbig och behöva be om mjölk, socker eller någonstans att göra av tepåsen (lämnar den alltid kvar i koppen under hela tiden jag dricker).

Jag äter obscena mängder popcorn! Och det är först nu jag inser hur otroligt mycket godare popcornen man själv poppar är än micropop. Big tip: Poppa dom i kokosolja. Såååå gott!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så spennende innlegg! 😁
nouw.com/arielc
cdotter
cdotter,
har heller aldrig varit på kräftskiva, tror det är för att jag verkligen hatar kräftor! <3kram!
nouw.com/cdotter
Johannna
Johannna,
Men alltså åh vilket roligt inlägg 💕
nouw.com/johannna
Annika,
Vilken härlig läsning. Älskar popcorn, gärna med cheddar.
ladyochlufsen.blogg.se
linndossing
linndossing,
Så jäkla roligt inlägg! Får man låna den idén kanske? Kram 😍
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Hahah så roligt att äta! 😃 Jag gillade inte heller avokado förut, men en dag så började jag ÄLSKA det! :p Kram
yasmissy.blogg.se
malinkirstine
malinkirstine,
Men nej vad roligt inlägg! Du är så påhittig och fin <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Du och dina härliga inlägg! 🤗
så skönt att nån mer än mig gillar en ordentlig köttbit,DET är verkligen sååå gott! Gärna med pannacotta till efterrätt....,😊 ha det fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
awesomecaroline
awesomecaroline,
Vilket rolig lista! 😊
nouw.com/awesomecaroline
linnmillbert
linnmillbert,
Roligt inlägg!! 😊
nouw.com/linnmillbert

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin