Saker du inte visste att jag tänker på

Det är den 23e December, dan före Dopparedan, och jag har absolut noll julkänsla. Jag skulle på riktigt inte bry mig om vi hoppade över den. Har det någonsin hänt tidigare? Nej! Men igår var jag inte ens sugen på att göra varken knäck eller chokladkola, vilket alltid varit min grej att göra. Nu blev jag övertalad att göra det ändå, men misslyckades totalt hehe. Jag har heller inte en susning om vad jag ska ha på mig. Andra år planerar jag det lågt i förväg, men i år bryr jag mig verkligen inte (något jag troligtvis kommer få ångra bittert imorgon när jag står i ren panik och inte har en aning om vad jag ska ta på mig).
Jag vet faktiskt inte vad det är. För jag såg ju så enormt mycket fram emot det här. Men nej. I år bryr jag mig inte.

Jag är så fruktansvärt taggad på att köpa lägenhet! Det roliga i det hela är att jag känner mig som två helt olika personer inför situationen. Å ena sidan är jag faktiskt mäklare och både förstår vad som händer, vet att det kommer vara svårt att hitta något (utifrån de kriterierna jag har), kan räkna ut cirka vad säljarna vill ha/vad den kommer landa på och så vidare. En rationell sida av mig. Å andra sidan sitter jag sjukt frustrerad framför Hemnet och undrar varför det inte finns några lägenheter ute, ser budgivningar skjuta långt över vad jag tänkt mig och drömmer om ställen jag vet är låååångt utanför min budget. Men förstå ändå - 2021 ska jag köpa min alldeles egna lägga. Undra hur den kommer att se ut!

Jag är på ett sånt shoppinghumör. Okej, det har jag varit i 2-3 månader, men trots det har jag knappt köpt något. Inte ens under Black Week. Men jag tänker att nu under mellandagsrean är det dags. Så jag har påbörjat en lista med saker jag ska klicka hem. Den inkluderar bland annat koftan från HM, en ny handväska (om jag någonsin hittar en jag gillar), höga stövlar (samma sak där), ögonbrynspenna, concealer och en hel del till. Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin