Så vår-inreder du på en budget

I samarbete med Posterstore

Ni vet ju vid det här laget att min plan var att köpa en lägenhet nu under våren. Därför har jag inte gjort om så mycket här hemma på sistone. Med tanke på att jag inte haft någon aning om hur nästa lägga kommer se ut eller vad som kommer passa in så har det känts lite o-tids-passande ( <-- förstår ni vad jag menar? Haha). Dessutom så känner jag lite att man vill köra lite ut med det gamla, in med det nya när det är dags. But Covid struck and it didn't happen. Så nu kände jag att det verkligen var dags att göra något här hemma.

Jag är en typsik sån person som köper möbler och prydnads-saker, ger dom en plats i hemmet och sen inte byter ut det på år och dagar. Mitt soffbord till exempel. Nu har jag haft det i snart 5 år och haft det ståendes på exakt samma plats (om än i 3 olika lägenheter) mitt framför soffan. Vet ni vad? Jag vill inte längre vara en sån person. Jag vill vara en sån som byter ut ett bord här, flyttar soffan där, spontant köper hem en ny byrå eller flyttar krukor och vaser runt i lägenheten var och varannan dag.

Att byta ut mitt soffbord just nu känns dock dumt (framtida flytt + en halv CSN-budgett denna månad och ingen aning om inkomsten för nästa = njaaa). Men jag behövde förändring! Och faktiskt så kan väldigt små saker göra stor förändring. And I did! Så nu ska ge er mina bästa tips för små (CSN vänliga) förändringar som gör enorm skillnad:

1. Addera en ny färg till något som tar stort fokus i rummet. För min del blev detta fokus sängen. I min lilla 1a tar den ett stort fokus för alla som kliver in i rummet. I dagsläget är lakanen och kuddarna helt vita (något jag älskar). Men för att skapa lite förändring har jag beställt hem ett par örngott och ett överkast som jag längtar enormt efter att de ska komma.

2. Ta bort sånt som bara står! Efter att ha stått i hörnet på min byrå i ända sen jag flyttade in, har nu TVn fått relocatea sig till förrådet. Jag tror på riktigt att jag använt den två gånger sen i Augusti då den är alldeles för liten för avståndet den var på och dessutom bara hade Apple TV. Så istället står där nu två sjukt snygga posters.

3. På tal om Posters - POSTERS! Jag vill minnas att jag satte upp min tavelvägg i September och har sedan dess inte bytt ut en enda print. Fram tills nu. Och herre vilken skinnad det gjorde. Jag är verkligen kär i väggen (kan man ens vara det? haha) och blir lycklig varje gång jag går in i rummet. Tavlorna kommer ifrån Poster Store - som jag älskar! Dom jobbar med högkvalitativa papper som inte blir gula över tiden och kommer konstant ut med nya kollektioner. Därav denna härliga vår-uppdatering. Hur snyggt blev det inte??

Bäst av allt är att jag idag får dela med mig utav en grym rabattkod. Använd matilda30 i kassan så får ni 30% (!) rabatt på alla posters (inkluderar ej selection eller ramar och kan ej kombineras med andra kampanjer). Koden gäller till och med 4 Juni, så in och shoppa!

4. Secondhand! Ser ni Modeboken på bordet? Vad tror ni att den kostade? Tänker vi på andra coffee table böcker så kanske runt 349 kr? Nej, nej, nej. Jag betalade hela 25 kronor. Ja, ni läser rätt. 25! Jag ska erkänna att det inte allt för ofta är så att jag hittar något, men dom gångerna man lyckas fynda är det så värt det. Så passa på att smita in på Kupan, Myrorna, St Eriks Hjälpen eller någon annan butik du har i närheten. Billigt pris, bra för miljön och pengarna går till något gott. Win, win, win för alla!

Gillar

Kommentarer

esmeraldaa
esmeraldaa,
Så fint du har det! 😍
nouw.com/esmeraldaa
Yasmine ,
Så bra tips 🙂 Jag ska fixa lite egentagna bilder att sätta upp (är en sån person haha!). Jag är också en sån som möblerar på ett sätt och sedan har så väldigt länge. Men jag funderar på att testa möblera om i sovrummet och se om det gör någon skillnad 🙂 Kram
yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Men alltså jag har så länge velat ha en coffee table book men tycker dom är så dyra, ska absolut kolla in second hand!! Kram
nouw.com/linndossing
Anngelic
Anngelic,
Du behöver inte byta ut när du har hittat din stil, och det har du uppenbart gjort om du har haft samma saker i flera år 😊
//Ann
nouw.com/anngelic
linneassofie
linneassofie,
Men alltså wow vad snyggt! Dör för poster store <3
nouw.com/linneassofie
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så himla bra tips 🤩
nouw.com/mammatillthea
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack för tipsen! ska snart flytta, så dom ska jag verkligen ta till mig!!!
nouw.com/ellendelin
majanilssonlundstrom
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilka tips du levererar och jag har alltid älskat din tavelvägg, men denna känns mer somrig och glad än den förra. Kram hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så snygga tavlor!
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin