Så skall flytten gå till

Guys, vet ni vad? Jag har en känsla av att det här med flytt kommer bli så otroligt bra. Hela min värld har varit ett sånt kaos av saker att jag inte har hunnit stanna upp och reflektera än. Men igårkväll när jag lämnade lägenheten för att åka till studentläggan för natten så var det som att alla pusselbitar hade fallit på plats och det äntligen fanns plats i min kropp för känslor. Och det var då känslan slog mig: Det här kommer att bli SÅ bra!!

Det var också igår jag bokade allt och lyckades lägga planen framöver. Hur ser den ut då? Jo:

Igår: åkte jag direkt från jobbet, till nya läggan och målade klart. Med att måla klart menar jag att 2 av 4 väggar är 100% klarmålade, 2 är ok-målade då dom kommer behöva målas igen när jag och pappa byggt det sista, och garderoberna enkelt grundmålade då de skall målas om senare. Hallen målar jag antingen precis innan jag åker till Gotland eller efter semestern. Men nu är det klart för att jag skall kunna flytta in.

Idag: kommer ett städföretag och totalstädar lägenheten medan jag är på jobbet. Så bra!! För vi alla känner mig och vet att jag aldrig ens hade dammsugit upp allt sågspån själv, haha!
Jag själv kommer att ralla hem till studentläggan och ta tag i att packa ALLT jag äger och har. För att...

Imorgon: ... 08:00 kommer flyttföretaget. Sjutioelvatusen kartonger, lådor, påsar och småskit skall från ena lägenheten till den andra. Och jag känner att aldrig någonsin har det varit så värt att betala någon för att göra något åt mig.
Det här blir alltså dagen jag officiellt lämnar Lappis bakom mig och blir en Kungsholms-bo. Ihhhh!!

Lördag-Måndag: Någon dag, när jag känner för det, ska jag åka tillbaka till Lappis, ta ett sista varv, se att jag inte glömt något, låsa dörren en sista gång och droppa nycklarna på SSSBs kontor. Eller nej, nu ljuger jag. Droppa dom hos flyttstädsfirman. Att betala någon för flyttstäd är helt klart en värd silvermedaljör efter flyttfirman. Årets bästa investeringar. Efter själva lägenheten då såklart.
Men som jag längtar efter ögonblicket jag droppar nycklarna. Då kommer jag att kunna andas ut, landa och säga hej till livet igen. Hej från min nya, alldeles egna lägenhet.

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Hoppas att flytten idag går bra. När vi flyttade för nu nio år sedan flyttstädade vi själva. Aldrig mer säger jag. Kändes som att man aldrig blev klar och så ville man ju att det skulle vara perfekt så inte kommande hyresgäster skulle klaga.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin