Så sjukt ovärt

Godmorgon finingar! Hoppas ni har sovit gott! Jag vet inte om det beror på jetlag eller om jag helt enkelt har sovit ikapp allt jag låg efter med, men jag vaknade redan 20 i 5 imorse. Tjugo i fem! Klarvaken, pigg, glad! Efter att ha legat och övervägt mina alternativ en stund bestämde jag mig för att snöra på mig skorna och promenera ned till stranden för att se soluppgången.

Så himla ovärt!

Yes, det behövde en egen rad. Molntäcket var så tjockt att det enda jag fick se var en liten, liten solstrimma (se min instastory så förstår ni va jag menar).

Dessutom för jag a*slet utav mig. Vädret här är så otroligt ombytligt att ni förstår inte. Imorse hade jag på mig både tights, jeans, tjocktröja och skinnjacka på mig - och frös. Tar vi igår istället hade jag på mig jeans och linne och svettades oerhört, bara för att en liten stund senare behöva på mig både stickad tröja och jacka, klipp till att vi sen på kvällen åkte på utflykt och jag hade på mig klänning och bara ben. Heeelt omöjligt att veta hur man ska klä sig!

Igår åkte vi i alla fall (såklart) på en dagsutflykt och hamnade då vid Shine Falls. 50 minuters hike in i skogen låg det mest otroliga vattenfallet. Bara se på det! Så otroligt vackert!

Efter att ha stått och admireat det en stund vände jag mig om och möttes utav att min Morbror hade dukat upp kåsor, termos med kaffe och lite goda bars. Hur fantastiskt? Kombinationen av den Nya Zeeländska naturen och den svenska kaffetermosen. Alltså Älskar’t!!

#bestofnouw

Gillar