Så räddade jag mitt brustna hår

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni har sovit fantastiskt gott!

Jag funderade först på om jag skulle dela med mig utav ett This weeks plans-inlägg, men så kikade jag igenom kalendern och såg att det enda som står är två redovisning, två läkartider och så mina guppträningspass. Lite lätt inspirerande att läsa om va? Haha!
Istället lät jag bara tankarna springa iväg. Helt random. Ni vet frasen train of thoughts, så jag tänkte dela med mig utav det istället =)

Pssst! Du har inte missat min tävling där du kan vinna ett presentkort på 1500 kronor va?? Du hittar den HÄR

Till och börja med kan vi ju börja med hur jag startar dagen. Under tiden som jag väntar på att micron skulle plinga till om att min gröt är färdig så vänder jag mig alltid om till skafferiet för att ta mina vitaminer. B-vitamin , D-vitamin , Folsyra , Magnesium och framför allt min älskade Silicea. Den sistnämnda har verkligen gjort mig religös. Kan vi bara ta en stund för vilken magi den gjort för mitt stackars skadade hår??

[Ser ni hur det hade gått av en dm från hårbotten? Och det här var bara början och dom första brustna tossarna... Men idag är det friskt, starkt och livfullt igen. LYCKA!]

Just idag saknar jag mina smoothie-bowls lite granna. I alla fall när jag kikar ned på min väldigt grå-dassiga havregrynsgröt (även om jag vet att den kommer sitta riktigt gott). Men det enda jag har hemma för att ens komma i närheten utav en bowl är bananer, och det kommer man inte så långt med...
Kan ni förstå att om vi backar ett halvår så hade jag hundra procent seriöst kunnat ta på mig stövlar klockan 06:15 (när jag vaknar), traskat genom spöregn till Täby Centrum, handlat det som saknades och sen gått tillbaka, vilket skulle ha tagit närmre 40 minuter? Hur sjukt är inte det egentligen?
Nej, då nöjer jag mig glatt med min gröt idag!

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Det är förresten ingen vanlig dag, utan det är ju faktiskt löning. Wihooo! Och det var då verkligen på tiden! Förra CSNet kom redan den 16 Januari så det har varit en riktigt lång period sen dess.
Med det kommer ett väldigt starkt köpsug kan jag säga. Jag har haft köpstopp i ett par veckor nu, så egentligen borde det vara okej att unna mig något. Men samtidigt är det 18 dagar till semester (woop woop) - borde jag inte spara pengarna dit istället?

Jag behöver (läs: vill ha) ju egentligen en ny bikini att ligga på stranden i nu när vi åker till Vietnam

Fatta vad härligt att ligga på stranden! Att lägga sig ned på badlakanet, plugga in lurarna i öronen, sätta igång en riktigt härlig podd, känna sanden mellan tårna, stänga ögonen och sen bara njuta utav varje solstråle som träffar ens hud. UNDERBART!

Och vet ni vad min nya grej är sen förra sommaren? Att sova i solen. Finns det på riktigt något bättre? Finns det någon stans man sover så gott som där och då? Nej, jag skulle inte tro det!

Fasen vad jag önskar att jag var där nu (bara 18 dagar kvar Matilda - andas). Då hade jag kanske varit lite utvilad i alla fall. Utav någon anledning har jag sovit så fruktansvärt dåligt de senaste nätterna. Jag har vaknat flera gånger och sen somnat om, men aldrig hamnat i sån där riktigt djup sömn. Så även om jag "sover" tillräckligt många timmar så känner jag mig slut när jag vaknar och hoppar upp ur sängen för att ta mig till skolan.
Skolan - juste! Redovisning! Om bara ett par timmar.
Dags att göra Måndag alltså! Wish me luck och ha en underbar dag <3

Gillar

Kommentarer

Ida,
Oj vilken skillnad på håret!!! Ha en underbar måndag 💕
onlyonewaytogo.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? helt galet =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härligt inlägg! Snyggt som allti! Älskar livet på läktaren:) Ha det fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
mollysvedin
mollysvedin,
Jäklar vilken skillnad det var på håret!
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Köttar på med siliciea och vitaminer nu för att rädda mitt trötta hår...
nouw.com/ebbaalexandraa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Det är bäst ju! kram <3
nouw.com/matildaberlin
emmel
emmel,
Åå vilken skillnad det har blivit på ditt hår 😍
nouw.com/emmel
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Är så lycklig!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
cmandiih
cmandiih,
😍😍😍
nouw.com/cmandiih
amandalarssons
amandalarssons,
Så härligt inlägg fina du! 😍 Hoppas din vecka blir toppen! 💕 KRAM!
nouw.com/amandalarssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
my,
Att ligga på en strand nu hade inte suttit fel alltså!!
mynordqvist.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? längtar SÅ! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Oj jäklar vilken skillnad på håret!! Vet ju att du tipsat på silicea tidigare, måste köpa det. Tack för påminnelsen finaste! Kraaaam! ❤️
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? det är verkligen helt sjukt =) Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
Jasmine,
Svar: Tack för din kommentar.
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin