Så påverkade distans vårat förhållande

När Richard först tog upp förslaget om att han skulle pendla ned till Gotland för att jobba började jag 100% ärligt att gråta. Jag såg framför mig, inte att vi skulle göra slut för nog är vårat 4 år långa förhållande lite starkare än så, men definitivt att det skulle påverkas negativt. För mig var det som att om han accepterade erbjudandet skulle stora bråk vara oundvikliga. Att meningen Lämnar du mig här ensam hemma för att vara med dina vänner när vi nu bara har två dagar tillsammans? skulle gå och bli central i våra konversationer. Eller att jag skulle känna skuldkänslor och stress över att jag skulle behöva plugga under helgerna när han var hemma.

Vi har gjort långdistans en gång redan, och det var ingen hit. Så att inte få somna brevid varandra varje natt trodde jag verkligen skulle sänka vårat förhållande

Men tvärtom har det varit fantastiskt! Med tanke på att vi lyckades få till en deal där han är borta Måndag till Fredag varannan vecka och Måndag till Onsdag lunch varannan så har vi ändå mer tid tillsammans än bara helger. Och den tiden vi har blir värd så mycket mer!

Plötsligt uppskattar vi varandra på ett helt annat sätt. När man till skillnad från att i vanliga fall kommer hem efter en lång dag och hitta den andra degandes på soffan, kommer hem till en tom lägenhet uppstår en saknan och en längtan. Så när man väl då träffas igen får det här uppbyggda tomrummet en att inte få nog utav den andra


Dessutom vill man göra mer av tiden man har. Istället för att bara ligga hemma en dag (även om det kan va mysigt med) så har vi hittat på så mycket kul som för oss närmre. Visserligen är det också i kombination med att Richard tjänar lite mer så att han vill bjuda mig på de saker min student budget inte alltid har utrymme för. Typ som att gå ut och äta på en mysig restaurang, köpa med oss något extra gott hem, spela minigolf, gå på bio - ja, you name it


Från att gå från den förutspådda katastrofen jag trodde det skulle bli har jag istället funnit stor tacksamhet i att han lämnar mig ensam här i Stockholm.

Jag uppskattar honom så himla mycket mer, och han uppskattar mig! Gör det där lilla extra för den andra.

Som idag när jag kom hem från min löptur blev jag attackerad av Richard som gjorde allt för att täcka mina ögon samtidigt som han gav mig en minde utskällning för att jag kom hem för tidigt och förstörde allt, och föste in mig i badrummet så jag kunde duscha.
När jag sen kom ut igen möttes jag utav liljor, jordgubbar och en sån fantastisk lapp. Är han världens finaste eller?
Precis innan jag gav mig ut höll jag på att bryta ihop över hur mycket jag haft för mig på sistone, hur stressad jag är över plugget och hur trött jag börjar bli. Så att bli mött av peppen hela vägen in i kaklet , liljor och jordgubbar gjorde verkligen världen för mig!


Gillar

Kommentarer

Andrea,
Så herlig <3 Heia dere!
andreafd.femelle.no
Matildaberlin
Matildaberlin,
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Alltså åååååååh finaste ni❤️❤️
nouw.com/vägentillfriheten
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhhh! TACK finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh helt fantastiskt att läsa! Jag och Isac har också haft distansförhållande hela vårt första år och det är verkligen sant att man uppskattar varandra och tar vara på tiden på ett helt annat sätt än när man träffas varje dag!❤️ Dom är fantastiska våra pojkar, kramar!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! PRECIS så är det ju verkligen <33
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
GUD vad fint!!! Bra gjort att ni klarar det!! Jag tror inte jag skulle klarat av ! Ni är gryma!!!❤️
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK sötaste du!! <33
nouw.com/matildaberlin
lillaeems
lillaeems,
åh vad fint att läsa vännen!! KRAM❤️
nouw.com/lillaeems
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack sötnos <3
nouw.com/matildaberlin
Ellen,
Vad fint att läsa! SÅ gullig lapp. Sånt gör ju så mycket. <3
ellengrantz.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! det gör ju verkligen det!! Kram finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Så finT att läsa❤️
nouw.com/johannna
izabellanyquist
izabellanyquist,
Men åh så fiint! 😍❤
nouw.com/izabellanyquist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste <3
nouw.com/matildaberlin
sanns
sanns,
Håller med de innan, såå fint skrivet!! <3
nouw.com/sanns
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
Joakim,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin