Så nära att checka mitt mål

Godmorgon hjärtan!!

Status just nu när jag kliver ur sängen? Livrädd! Eftersom att min lilla hemma-frisörsalong i måndags var ett totalmisslyckande och jag absolut inte kan vara orangehårig på kvällens fest så panikfärgade jag håret igårkväll. Efter 45 minuter på Åhlens fick jag med mig Nordic Ash Blonde hem. Det låter väl som den perfekta nyansen för mig? Dock kom jag hem efter 21 och mitt hår hann inte torka innan jag gick och la mig. Så nu är den stora frågan - hur ser det ut?? Därav status livrädd.

Anledningen till att jag kom hem sent? Jo, igår skrev jag årets 30e kontrakt. Ni läser rätt - trettionde. Och jag är bara ett enda kontrakt ifrån mitt omsättningsmål pre semester. Lite surt att jag inte hann ta det nu innan idag så att vi hade kunnat fira det. Men firas ska det göras ikväll. Ordentligt.

Vi ska nämligen till Hasselbacken på Djurgården tillsammans med hela Fastighetsbyrån Stockholm. Så kul! Jag har sett fram emot det här hur länge som helst. Det känns knappt som att jag hunnit prata med (eller ens sett) mina kollegor den här veckan och dom andra kontoren har jag inte träffat sen i Oktober. Så här skall bubblas, pratas och dansas. Woop woop woop!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin