Så jobbar man som mäklare på distans

- "Åh vad kul att du är hemma. Så du har semester nu alltså?"
- "Typ, semester. Jag är hemma i alla fall, haha". Rätt så exakt är det så svaret är. För ja, jag har (obetald) semester men tar vi igår så jobbade jag nog 4-5 timmar och idag har jag ett antal timmar framför mig. Så på frågan "Kan man jobba på distans som mäklare?" så är än en gång svaret "Typ". Inte till hundra procent, och jag hade aldrig kunnat gjort det utan mina fantastiska kollegor som är kvar på Östermalm. Jag kan fortfarande prata med intressenter, hålla budgivningar, värdera lägenheter, skriva bostadsbeskrivningar, publicera annonser, boka in möten till Januari osv osv. Det finns mycket jag kan göra.

Hålla visningar däremot - not so much. Där kommer mina otroliga kollegor in. Så idag visar vi Artillerigatan 26A. Håll tummarna fört att jag även får be henne om hjälp att hålla ett kontrakt.

Men ja, jag har semester (typ) och det ska jag ha också. Tre fantastiska veckor. Så vad ska jag göra under tiden jag är här? Jo, jag ska:

- Träna. Träna, träna, träna. Jag är hemma på det stället där jag hittade kärleken till träning. Jag är ju egentligen en gruppträningstjej, men i och med mitt jobbschema får jag knappt till några pass längre. Så nu ska jag gå på ALLT jag vill. Det betydde att igår gick jag på 3 pass i rad, hehe. GRIT, BodyBalance och Zumba. Nämen alltså, förstår ni hur lycklig jag var efter det?

- Sova ut. Jajamensan. Numera ringer klockan strax efter 7 istället för 05:45. Underbart!

- (Försöka) skaffa matrutiner. Både gällande tider och variation och näringsinnehåll. Jag är ju värdelös på den punkten. Min familj däremot är fantastiska.

- Hänga med Agge. Äntligen är jag och min bästa vän på samma ställe igen. Vi har inte setts sedan i somras och varit värdelösa på att hålla kontakten däremellan. Så ÄNTLIGEN säger jag bara!

- Dejta andra vänner med. Är det hemvändar tider så är det. Så alla Gotlänningar som är nere på ön, säg till om ni vill ta en fika, promenad, ett glas eller what ever. Let me know!

- Läsa bok. Ja, jag ska se till att ta så lugnt och ledigt att jag läser klart "Hon som måste dö".

- Rensa bilderna på min mobil. 73 930 är lite mer än nödvändigt, hehe.

... och mycket mycket mer!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin