Så hittar du lycka i livet

Innehåller affiliate-länkar

Bilder tagna av @photosbyjorgen på Instagram

Jag måste bara få skriva av mig. Som ni som följer mig på insta ( @matildaberlin ) kunde se igår, så fullkomligt ÄLSKAR jag livet just nu! Alltså på riktigt älskar!
På vägen hem från BodyCombaten igår fick jag ett sånt där plötsligt känslosvall när jag gick från Hötorget till T-centralen med insikten utav att Jag bor faktiskt här! Det låter kanske konstigt med tanke på att jag har bott i Stockholm i över ett år nu, men precis som i ett förhållande med en partner kan man få sånna Wow! Det är faktiskt han och jag flashar, och precis så är det mellan mig och Stockholm. Mig och livet.

Topp Gina Tricot // Byxor NA-KD // Klocka Thomas Sabo // Skor Nelly

Det slutade inte där. Väl hemma i min varma, fantastiska dusch fortsatte känslorna svalla. As you know är mitt livsmotto att alla världens problem kan lösas i en tillräckligt lång och varm dusch, och har man inga problem är det en perfekt plats att reflektera över livet på

Jag har väldigt lätt att hamna ur balans. Det tror jag ärligt talat att de flesta har, men för mig är det väldigt tydligt.
En dålig måltid kan förstöra hela min kostvana. En natt med dålig sömn kan få mig totalt förstörd. Ett par dagar med för mycket stress kan få mig att bryta ihop totalt.
Dessutom har jag som ni kanske vet riktiga magproblem i form utav beskedlig magkatarr. Från ingen stans kan jag få ett magkatarrsanfall som får mig, Matilda 23 med rätt så väldigt hög smärttröskel, att krypa ihop i fosterställning, gråta ögonen ur mig och i värsta fall be någon skjutsa in mig till akuten för att få något som lindrar smärtan. Det är brutalt.

Så att känna balans i min kropp och min hjärna, fysiskt och psykiskt, är definitionen utav att jag mår bra

Och just nu har jag balans!
Inifrån och ut. Jag äter bra och min mage är lugn (för tillfället - peppar peppar). Jag har fått en nytändning inom min träning och känner att min kropp mår bra på ett holistiskt sätt (helhetstänk = kondition, styrka, smidighet, stabilitet och allt annat). Jag har en ny hudvårdsrutin som jag älskar. Mitt hår känns friskt, starkt och växer äntligen som det ska (jag har fått världens löjligaste babyhår-utväxt över hela huvudet, likt en vinterpäls, haha).
Fysiskt mår jag fantastiskt!

Psykiskt då?
Jo, jag har världens mest fantastiska pojkvän och familj som älskar mig oerhört, och jag dom! Dessutom är det snart jul, som jag längtar enormt efter. Både myset det medför, men också det faktum att jag om en månad är hemma på ön med alla jag älskar. Jag har otroliga vänner som jag har bättre kontakt med än någonsin, och har en massa kul inplanerat med. Jag har för en gångs skull lagom många bollar i luften (varav flera är fantastiskt roliga projekt).

Livet är FANTASTISKT just nu!
När någon frågar hur jag mår kan jag 110% ärligt säga Jag mår bra!

Jag hoppas innerligt att du också kan göra det. Om inte, ställ dig själv frågan Vad kan jag ändra? Vad kan jag göra för att få lite mer lycka i livet?
Det behöver absolut inte vara något stort. Det kan räcka med att testa ett ny träningsform och få nytändning och lycka i livet. Eller boka in en kompisdate med någon du verkligen bryr dig om. Eller varför inte unna dig själv en måltid från din favoritrestaurang?

Jag utmanar dig att idag göra 1 (ynka) liten sak för att göra dig själv extra glad! Och snälla, skriv här under vad du ska göra / gjorde. Jag vill verkligen veta! <3

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh vad kul att höra!!! Du är bäst!! <3
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack sötnos <3
nouw.com/matildaberlin
Det är verkligen en härlig känsla 😊
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JA! =)
nouw.com/matildaberlin
Alice,
Har också lätt att komma ur balans sådär, men härligt inlägg! <3 Kram!
lallizzlife.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötnos <3
nouw.com/matildaberlin
annelie,
tjusiga bilder på dig vännen å jättefint inlägg bra 😃 kramisar <3
www.tippellertopp.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fining <33
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Detta gjorde mig så glad <33 Kan känna samma om Edinburgh ibland! Särskilt när jag sitter på bussen med hörlurarna, åker förbi slottet, då känner jag ofta "wow, detta är verkligen min stad"
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är verkligen en sån mäktig känsla! Gör mig så glad att höra finaste <3
nouw.com/matildaberlin
michellealmqvist
michellealmqvist,
Så fin du är!! & vilket inlägg 👌🏼 Ska ta mig en lång dusch, kan behövas <3
nouw.com/michellealmqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina! och det gör du verkligen rätt i <3
nouw.com/matildaberlin
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Vilket härligt inlägg! 😍 Blir så glad att höra att du mår så bra och trivs med ditt liv. Själv ska jag ikväll göra en ordentlig ansiktsbehandling i tre steg, det får mig att må bra 😀 Kram på dig 😘
nouw.com/mrsfunkys
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste du! Och sååå härligt att höra <3
nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
så roligt att du mår bra!😍😍😍
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
LindaLinnros
LindaLinnros,
Härligt inlägg 😊
nouw.com/lindalinnros
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
Jasmine,
Matilda, tack för alla inspirerande, glädjefulla och positiva inlägg du delar med dig av. Så även detta inlägg. Jag beundrar dig!

Svar: Tack för din härliga kommentar! En uppdatering om hur det går i sökandet efter brudklänning kommer inom kort.

Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TUSEN TACK finaste du <333
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin