Så håller du dig frisk i höst

Då var vi där. Den tiden på året när klasskompisar faller till höger och vänster, kollegor skickar vick-förfrågningar dagligen, när magsjukan härjar och när näsdukshyllan skriker tom på ICA. Vi är där, där jag mer än någonsin lever efter mitt livsmotto VÅGA VÄGRA VARA SJUK! Och alltså sjukt nog så funkar det. Peppar, peppar, ta i allt j*vla trä som finns, så har jag inte varit sjuk på snart 2 år. Det låter kanske hur otroligt som helst, men börjar jag känna något så bestämmer jag mig helt enkelt för att inte bli sjuk. Lite som Barney typ, haha!

Tror ni mig inte? Fråga min familj. Jag lovar att dom kan backa mig.
Dom enda gångerna jag faktiskt blir sjuk, det är när jag inte hinner vägra. Typ som när man vaknar med feber från ingen stans eller när magsjukan slår till (peppar, peppar ta i ALLT j*vla trä som finns så har jag inte haft maginfluensan någon gång under hela mitt vuxna liv). Men vad innebär det då? Att våga vägra? Jag tänkte dela mina bästa tips med er, så hoppas ni gillar dom och hoppas ni också kan gå en frisk höst =)

För att Våga Vägra Vara Sjuk

Börjar du känna minsta lilla - boozta kroppen! Ät C-vitamintillskott, köp hem kiwi, citron och allt annat som är fullt med nyttigheter. Tänk inte utan bara proppa dig full!

Gör (eller köp - om du är lat, hihi) ingefärsshots! För att fortsätta på första punkten. Det är verkligen inte svårt (du hittar receptet HÄR) och ger kroppen både en fysisk boozt och kanske också en riktigt grym placeboeffekt, haha!

Lägg dig inte och stanna inte hemma! STÖRSTA misstaget du kan göra! Jag vet så många som avbokar saker och åker hem för att kurera sig bara för att dom känner att dom har något i kroppen. Gör man det ger man sjukdomen chans att ta fäste. Så nej, nej! Tvärtom ska man hålla igång precis som vanligt. Kanske till och med lite mer iform utav....

Promenader! Våga vägra låta sjukdomen ta fäste. Fyll istället kroppen med frisk luft och rörelse. Inget som är allt för krävande, men som fortfarande håller dig igång.

Lite skit rensar magen! <-- något jag tror stenhårt på. Okej, du ska absolut inte gå och slicka snoret från någon som är dålig (nej fyyy vad äckligt!). Men att leva isolerad, använda handsprit 24/7 eller lämna området så fort någon nyser kommer inte göra dig någon nytta. Låt istället kroppen vara van vid "lite skit" och kunna kämpa emot det "vanliga".

Bestäm dig! Det är utan tvekan det viktigaste. Sorry guys, men med tanke på hur veka ni är med era mancolds så är ni körda. Här krävs ett riktigt powermind! Så VÅGA VÄGRA VARA SJUK!

Gillar

Kommentarer

DisaSilver
DisaSilver,
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Tack för tipsen!! Älskar ditt motto. Våga vägra vara sjuk. Hur hinner man ens vara sjuk på universitetet ?? hahah
nouw.com/corneliakarlsson
Yasmine,
Detta ska jag anamma stenhårt nu hela hösten! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
sweetwords
sweetwords,
Ohh så friskt och gott och så fint du arrangeerat
nouw.com/sweetwords
mollysvedin
mollysvedin,
grymma tips ❤️
nouw.com/mollysvedin
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Så bra!! Håller med, man ska vägra och rätt som det är så håller man sig frisk. Och att boozta är ju alltid viktigt för att förebygga!! Yee, heja! 😁👏🏼
nouw.com/oliviakulpakko
malinkirstine
malinkirstine,
Bra tips! Detta kommer jag följa haha <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Desireekujala
Desireekujala,
Så bra tips!!
nouw.com/desireekujala
Amiyas
Amiyas,
Jag håller med!! Så fort jag vägrat vara sjuk så har jag blivit "frisk" direkt!! Bra tips 😍
nouw.com/amiyas
linndossing
linndossing,
Så himla bra tips! Tyvärr har jag redan hunnit må skit men jag proppar mig full med allt jag kan! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin