Så håller du dig frisk

I samarbete med Skip

Jag tror stenhårt på min livsfilosofi: Våga vägra va sjuk!
Det låter kanske lite märkligt, men jag kan verkligen bestäma mig för att inte bli sjuk, och då blir jag inte det. Notera dock skillnaden mellan sjuk och förkyld. Är typ konstant förkyld, men aldrig sjuk. Tror ni mig inte kan ni fråga min familj. Eller kolla på antalet sjukdagar jag tagit ut under min tid ute i arbetslivet (jag kan utan tvekan räkna antalet dagar per år på en hand).
De gånger jag verkligen blivit sjuk är när jag har vaknat med influensa och liksom inte ”haft tid” att kämpa emot

För det är det som är grejen - att kämpa emot! Att bestämma sig!

Börjar jag känna mig lite småkrasslig så är en eftermiddag hemma på soffan det sista jag skulle ta. För jag vet att stannar jag hemma och tycker synd om mig själv så kommer mitt undermedvetna ge vika och sjukdom är ett faktum.
Nej jag kör på som vanligt!

Dock går det ju inte bara att säga Jag ska inte bli sjuk. Utan vid minsta lilla förkylningssymptom börjar jag boozta min kropp med allt den kan behöva för att själv kämpa emot. Jag äter stora mängder frukt och grönt, kryddar allt lite extra starkt, dricker ingefärsshots och chai te (man kan i alla fall inbilla sig att det hjälper) och käkar extra c-vitamin tillskott

Nu tänker jag ta det steget ännu längre. Jag har alldeles för mycket kul inplanerat för att ha lust eller tid att bli sjuk, så därför ska jag börja varje morgon med att också ta en skopa utav det här ⬆️ Mega Force-pulvret (kan blandas ut med vad man än vill). På hemsidan beskrivs det såhär: Svenskt vitamin och mineralpulver. Pulverform som gör det enkelt att anpassa mängden efter behov. Öka dosen vid hård träning och stress. Innehåller flertalet vitaminer och mineraler bla Vitamin C-som bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin C, B6 och B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning.
Hur mycket låter det inte som något som jag behöver??
Och hur mycket låter det inte som något som egentligen alla behöver?

Jag har dessutom fått äran att dela med mig av en rabattkod på alla kosttillskott hos SKIP.
Skriv in skip20 när du lagt dina produkter i varukorgen, så får du hela 20%. Hur bra??

Dessutom fick jag med en extra burk men Grönsaks boost (tack snälla!). Så nu j*klar ska jag hålla mig frisk året ut. Vet ni att då har jag inte varit dålig en enda dag under hela 2018?? Hör ni hur sjukt det är??

Livets tips till er: Våga vägra va sjuk!

Gillar