Så Får Du Fylligare Ögonbryn

I samarbete med Akacia Medical

Trendspaning – ögonbryn

Vet ni att jag helt ärligt inte förstod ögonbrynshypen förens alldeles nyligen? Jag tänkte att vad gör det egentligen för skillnad? Det är ju bara lite hår i ansiktet det handlar om.
Men så såg jag en artikel med skillnaden mellan 90-tals brynen och dagens mer naturliga. Och jösses vilken skillnad!!

Jag har flera vänner som är så ledsna för att dom har nopprat sönder sina bryn och aldrig kommer att kunna få tillbaka dom. Eller rättare sagt – inte kunde. För idag finns faktiskt möjligheten att få fylligare ögonbryn med ögonbrynstransplantation .
Stort tips!! För i motsatts till vad man kan tro, så är det inget stort ingrepp.
Det går till så att man under lokalbedövning transplanterar x antal hårstrån, vanligtvis tagna från baksidan av huvudet. Efter 2-5 veckor börjar dessa hårstrån falla bort innan det 2-3 månader senare börjar produceras nya hårstrån från de transplanterade hårsäckarna. Och vips så har man tjockare, snyggare och kanske till och med dom där riktigt perfekta brynen, utan några som helst ärr.
Hur coolt är inte det? Att man kan få kroppen att göra som man själv vill?

Tänk vad skönt att kunna vakna varje morgon, med världens snyggaste och härligt fylliga bryn, utan att behöva tillbringa den där halvtimmen med att måla dit, ta bort för att det blev snett och åter igen måla tjocka lager med smink, för att ens komma i närheten utav den där looken man vill ha! Nej, tänk vad underbart det skulle vara om man hade haft så fantastiska bryn av sig självt (eller med lite hjälp, hihi!)

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin