★ Så får du en magisk dag ★

Godmorgon Hjärtan! Och Godmorgon Måndag!
Vad har ni för relation till just Måndagar? Själv har jag ibland total ångest och vill verkligen inte. Alla tankar som ens nuddar vardag, rutiner och måsten får mig att må fysiskt illa i ryggraden. Då vill jag inget hellre än att leva kvar i helgens trygga armar.
Men sen kommer andra Måndagar när jag bokstavligt talat studsar upp ur sängen på morgonen. När solen skiner (bildligt talat, för självklart kan detta också gälla grådassiga dagar), kroppen spritter och jag är taggad på att ta tag i allt jag har framför mig, och lite till.
Exakt vilken slags Måndag det är idag behöver jag faktiskt inte bestämma mig för eftersom att jag är ledig (okej inte ledig för jag har en massa plugg att göra, men utan föreläsningar eller seminarium på schemat) hela veckan kan jag själv välja hur jag vill tillbringa den.
Men oavsett om det är en ledig dag eller en "riktig" dag vill jag alltid få dom att bli så bra som möjligt, och det tror jag säkert att ni vill att era med ska vara =)
Så här kommer 5 tips för att få en grym dag


★ Ät frukost! Och gör den lite extra härlig om du har tid!
Att säga att man inte har tid för att få något i sig på morgonen är bara BS. Det är ett aktivt val man får göra, och i dagsläget är det inte längre svårt. Man kan förbereda en overnightoats att ta med sig, en smoothie i en saker man kan dricka på vägen eller till och med köpa färdiga shakes om man har riktigt bråttom. Eller så tar man helt enkelt sig själv i kragen och går upp en kvart tidigare.
För din kropp behöver energin efter sömntimmarnas fasta. Believe me MVH Matarg tjej i världsklass

★ Rör på dig! Jag säger absolut inte att du måste köra ett 3-timmars köttar-pass på gymmet med spykänsla och blodsmak i munnen, utan det räcker med promenad i bra tempo. Forskare säger att genom 30 minuters motion om dagen kan du både öka din koncentrationsförmåga, du blir mer kreativ och för med sig enorma hälsofördelar. För att inte tala om dom härliga endorfinkickarna

★ Lyssna på Musik eller Podcast! För att hjälpa humöret och energin lite på traven drar jag ofta på en peppig playlist eller en podd


★ Klä dig efter vad du vill uppnå! Det kan väl inte bara vara jag som känner mig mycket starkare i en fräsig outfit? Exempelvis kan en kavaj och ett par klackar få mig att känna mig som en riktig PowerBabe medan en balklänning kan få mig att känna mig som en riktig prinsessa.
Det betyder inte att du ska ha på dig kavajen varje dag, utan bara dom dagarna du verkligen ska vara effektiv och ha den där pondusen. Andra dagar har man inga mål mer än att ligga på soffan, och då är det mjukisbrallorna på som gäller.
Så frågan är - vad vill du uppnå?


★ Se det lilla! Livet är för kort för att stressa igenom och bara leva för helgerna, så njut av varje dag. Ibland lättare sagt än gjort, men försök! Ta den där kvarten det tar att gå omvägen hem som tar dig förbi klinten, lägg upp maten lite finare för att kunna äta med ögonen eller släpp mobilskärmen med blicken dom där sekunderna tunnelbanan faktiskt kör utanför tunneln och njut utav utsikten.
"Enjoy the little things in life, for one day you'll look back and realize they were the big things"

Gillar

Kommentarer

adrianayosief
adrianayosief,
Så himla bra tips, stämmer verkligen!! <3
nouw.com/adrianayosief
Matildaberlin
Matildaberlin,
yourboo
yourboo,
Jag håller så med dig! Alltså måndagar är så olika och vrar "ledig" är härligt men det är definitivt både och! Tack för härlig pepp och ha en fin måndag! KRAM
nouw.com/yourboo
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du!! Och detsamma fining <33
nouw.com/matildaberlin
Miss Baby Peaches,
Himla bra tips!
missbabypeaches.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Johanna Utterberg ,
Så härlig inställning och ja, det gäller att göra sina dagar bra! 😊 Kram fina <3
johannautterberg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du!! <3
nouw.com/matildaberlin
janielindahl
janielindahl,
DU är en sån himla fin människa Matilda ❤️ Håller med dig i allt, fastän just frukosten alltid varit svår. Men LOVAR tanten ska skärpa sig från och med nu *håller handen på hjärtat* ���� Kram & ha en fin måndag!
nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Tack söta! Och JA! Det ska du verkligen <33
nouw.com/matildaberlin
Linnéa,
Sååå himla grymt inlägg, måste skrivas ner <3 Kram
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fining <33
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra tips att ta del av,hoppas du får en fin vecka! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Och detsamma <33
nouw.com/matildaberlin
kovacevic
kovacevic,
Grymt inlägg, detta ska jag verkligen ta åt mig av inför morgondagen så hoppas jag att den blir fantastisk! Kram <33
nouw.com/kovacevic
Matildaberlin
Matildaberlin,
SÅ häligt att höra!! Kram finaste du <33
nouw.com/matildaberlin
Catrineliteavallt
Catrineliteavallt,
Vilka bra tips! Nya tag och mer pepp till sig själv 😊
nouw.com/catrineliteavallt
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta du!! <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
så himla bra inlägg 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin