Så är mäklarlivet

Good morning guys!

Jag inser nu precis hur schizofrent det här kommer låta efter gårdagens inlägg, haha, men guess who’s back, back again! Det var precis den känslan jag hade när jag gick hem från jobbet igår (vid strax innan 21). Förra veckan var en jobbig vecka. Som jag nämnt innan är jag fruktansvärt dålig på att separera mig själv och mina känslor från mitt jobb. Veckan som gick var en sån där mycket gick emot mig. Budgivningar startade inte, lägenheter blev inte sålda, jag tappade uppdrag och hade jobbiga samtal att ringa. Klipp nu till att den här måndagen satte en helt ny ton veckan, och till det hela mitt liv.

Jag fick egentligen inte något gjort utav det jag skulle göra, så när jag nu idag loggar in i systemet och öppnar min mail kommer jag ha en överväldigande mängd att ta tag i. Men efter att ha förhandsvisat Karlavägen 27B hela 3 gånger på samma dag (jag var där mer än jag var på kontoret, haha) skrev vi kontrakt. 2 dagar efter publicering på Hemnet och 905,000:- upp. Dessutom privatvisade jag en annan lägenhet som vi nu håller alla tummar och tår för bra besked gällande idag.

Vi kan väl alla konstatera att jag inte har valt något lätt jobb direkt, haha! Mina nerver och mitt humör är konstant i en bergochdalbana. Upp och ned, ned och upp, och så en loop på det. Ena stunden ifrågasätter jag nästan varför jag ens gör det, i nästa sitter jag och jobbar till 22 bara för att det är så fruktansvärt kul. Hej och välkommen till mäklar-livet säger jag bara!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin