Rosa fläckar över hela kroppen

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Var det någon som sa semester eller? Det blev verkligen det, årets första riktiga semesterdag. Min första riktiga soldag. När jag gav mig ut på min löptur imorse så såg det inte ljust ut. Det växlade mellan småblåsigt, småsoligt, molnigt och lite allt däremellan. Men sista kilometern vände det. Molnen började spricka upp och hoppet tändes. Så efter min dusch bestämde jag mig för att smörja in mig (min bleka kropp har inte sett solljuset sen i Augusti förra året), dra på mig bikinin och bädda upp en av solbäddarna ute vid poolen.

Det var faktiskt där, i badrummet, som jag för första gången fick lite semester-feeling. Innan har det mer varit en helt vanlig helg. Men lukten av solkräm, den blanka hyn i kombination med bara bas-sminket och inget annat och planen av att plantera min söta lilla rumpa vid poolkanten fick det att gå upp för mig. Jag har semester! Dessutom gav det mig lite Vietnam-nostalgi-feeling. Så härligt!

Stort tips btw! Är ni på jakt efter nytt solskydd (vilket är såååå viktigt!) kan jag verkligen rekommendera Hawaiian Tropic Satin Protection ( <-- på rea just nu). Jag har alltid associerat dom med bara olja (som jag också älskar), men nu testade jag som sagt deras "vanliga" solkräm och jag älskar den! Till skillnad från alla andra solkrämer jag använt så sjunker den här in på en gång och blir heller inte kladdig under dagen. Jag har liksom inget behov av att duscha nu ikväll, vilket jag annars brukar känna. Ett tips är dock att smörja in hela kroppen och inte missa vissa områden. Jag kan numera vittna om att rosa fläckar över kroppen är lite lagom snyggt... Hehe.

Och vet ni vad jag mer har gjort? Jag har sovit i solen. Alltså ihhhh! LIVET! Ni som följt mig ett tag vet att det är något utav det absolut bästa jag vet här i livet. Det låter kanske inte mycket för världen, men för mig är det verkligen det där ultimata "lilla saken i vardagen". I det enkla bor det vackra-style. Känslan av solstrålar mot huden, ljudet av naturen runt omkring en och friheten att kunna pausa livet ett par timmar mitt under dagen. Check, check, check på min sommar bucketlist!

Gillar

Kommentarer

mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Åh va härligt med semester!!
nouw.com/mathiildaeklund
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men drömdag för fasiken 😍🙏🏼
nouw.com/johannagrahn
Enna,
Du har ju det såå underbart! Njut bara! Kram
sayyeastofashion.blogg.se
sofiahaag
sofiahaag,
Men gud så härligt!!
nouw.com/sofiahaag
evelinajosefines
evelinajosefines,
Alltså vilken härlig dag!!🥰
nouw.com/evelinajosefines
Desireekujala
Desireekujala,
Men wow vilka härliga sommarbilder! Och du är sååå fin <3
nouw.com/desireekujala
linndossing
linndossing,
Alltså du är så himla fin vännen 😭 längtar så tills jag får krama dig!!
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin